Johnny Depp ja Amber Heard keskiviikkona 3 Days To Kill -elokuvan ensi-illassa. Parin on huhuttu menevän naimisiin Johnnyn yksityissaarella Bahamalla. Kuva MVphotos
Johnny Depp ja Amber Heard keskiviikkona 3 Days To Kill -elokuvan ensi-illassa. Parin on huhuttu menevän naimisiin Johnnyn yksityissaarella Bahamalla. Kuva MVphotos

Johnny Depp ja Amber Heard eivät enää salaile kihlaustaan.

Johnny Depp, 50, ja Amber Heard, 27, menivät hiljattain salaa kihloihin ja ovat muutenkin olleet suhteestaan vaitonaisia. Keskiviikkona hyväntuulinen pariskunta nähtiin kuitenkin kiinni toisissaan Amberin 3 Days To Kill -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa.

Vielä muutama kuukausi sitten Johnny ja Amber eivät halunneet kihlauksensa paljastuvan, ja Amber otti sormuksen pois aina julkisilla paikoilla. Keskiviikkona hän ei enää piilotellut näyttävää timanttisormustaan.

Johnny ja Amber tapasivat toisensa Rommipäiväkirja-elokuvan kuvauksissa vuonna 2011. Pariskunta myönsi seurustelevansa kesällä 2012 samoihin aikoihin, kun Johnnyn 14 vuotta kestänyt suhde laulaja Vanessa Paradiseen päättyi. Johnnylla ja Vanessalla on kaksi lasta: 11-vuotias John ja 14-vuotias Lily-Rose.

Vanessa antoi hiljattain siunauksensa Johnnyn ja Amberin liitolle. Hän heilastelee nykyään ranskalaista muusikkoa, Benjamin Biolayta, 41.

Lue myös:

Johnny Depp, 50, kosi Amber Heardia, 27

Johnny Deppin lasten äiti on Hollywoodin oudoin eksä

Eikä! Ne erosivat sitten kuitenkin. Lue Johnnyn ja Vanessan tarina ja masennu.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!