Tyttären nopeasti etenevä ura on saanut Johnny Deppin murehtimaan. Tässä Depp on Toronton filmifestivaaleilla syyskuussa. Kuva: Reuters.
Tyttären nopeasti etenevä ura on saanut Johnny Deppin murehtimaan. Tässä Depp on Toronton filmifestivaaleilla syyskuussa. Kuva: Reuters.

Lily-Rosen, 16, ura on nosteessa. Hän on Chanelin malli ja näyttelee elokuvissa. Tuoreet kuvat saattavat aiheuttaa isä Johnny Deppille lisää harmaita hiuksia.

Näyttelijä Johnny Depp on huolissaan tyttärestään, kertoo muun muassa Daily Mail. Deppin, 52, vain 16-vuotiaan tyttären Lily-Rosen ura näyttelijänä ja mallina kulkee kovaa. 

Nuoresta iästään huolimatta Lily-Rose on ehtinyt jo tehdä mallisopimuksen esimerkiksi luksusmerkki Chanelin kanssa. 

– Rehellisesti sanoen olen melko huolissani. En odottanut, että tämä kaikki tapahtuu Lily-Roselle, etenkään hänen iässään, Depp sanoi.

– Mutta hän tietää, että tuen häntä aina.

 

Deppin tytär Lily-Rose (oik.) esitteli heinäkuussa suunnittelija Karl Lagerfeldin tuotantoa Pariisissa.Vieressä näyttelijä Lily Collins. Kuva: Reuters.

 

Liittyisikö isä-Deppin huoli lieveilmiöihin, jotka ovat tyypillisiä malli- ja elokuvamaailmalle? Tällä hetkellä Lily-Rose kuvaa Pariisissa elokuvaa nimeltä Planetarium. Se sijoittuu 1930-luvulle, ja Lily-Rose esittää siinä näyttelijä Natalie Portmanin roolihahmon pikkusiskoa.

Kuvaustauolla Lily-Rosen on nähty näpräävän puhelintaan – ja polttavan tupakkaa. Katso kuvat Daily Mailin sivuilta.

Lily-Rose on myös näytellyt isänsä rinnalla ensi vuonna ilmestyvässä kauhuelokuvassa nimeltä Yoga Horses. Äiti Vanessa Paradis, 42, on laulaja mutta tehnyt uransa aikana myös mallin töitä. Depp ja Paradis erosivat vuonna 2012. Unelmaparina pidetyn kaksikon välirikko yllätti monet.

Nykyään Depp on naimisissa näyttelijä-malli Amber Heardin, 29, kanssa. Omia lapsia heillä ei vielä ole, mutta raskaushuhuja he saavat jatkuvasti torjua.

Johnny Depp on nykyään naimisissa malli Amber Heardin kanssa. Kuva: Helga Esteb / Shutterstock.

 

 

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.