Timo Koivusalo ja Joel Hallikainen tekivät TV2:lle suosittua Tuttu juttu -parisuhdevisailua vuosina 1992–2000. Hallikaisen lähdön jälkeen kaksikon kerrottiin riitaantuneen. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Tuttu juttu
Timo Koivusalo ja Joel Hallikainen tekivät TV2:lle suosittua Tuttu juttu -parisuhdevisailua vuosina 1992–2000. Hallikaisen lähdön jälkeen kaksikon kerrottiin riitaantuneen. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Tuttu juttu

Timo Koivusalo sanoi tällä viikolla, että Tuttu juttu -ohjelma voisi tehdä paluun. Joel Hallikainen ei asiasta innostunut ja kehottaa nyt yleisöä päästämään irti sekä Tuttu jutusta että hänen ja Koivusalon välirikon puimisesta.

Timo Koivusalo kertoi keskiviikkona Iltalehdelle, että hänen puolestaan Tuttu juttu -ohjelma voisi tehdä paluun. Koivusalo sanoi myös hänen ja Joel Hallikaisen välien olevan kunnossa ja että hän voisi taas tehdä töitä Hallikaisen kanssa. Hallikainen puolestaan kommentoi MTV.fi:lle, että on 15 vuoden aikana puhunut vain kerran Koivusalon kanssa puhelimessa. Hän ei myöskään innostunut Tuttu jutun paluusta.

Tänään torstaina Hallikainen on kommentoinut asiaa vielä Facebook-sivuillaan. Hän vertaa Tuttu juttu -ohjelmaa lapseen, josta pitää osata päästää irti.

– Tuttu juttu -ohjelma oli monelle rakas, viikoittain miljoonayleisön kerännyt yhteinen lapsemme. Se syntyi ja kasvoi kuten lapsi, eli kanssamme. Vuodet kuluivat ja me kasvoimme sen mukana. Tekijät ja katsojat. Se oli riemua ja iloa koko leveydeltä, Joel Hallikainen kirjoittaa Facebookissa.

Nyt Hallikainen toivoo, että keskustelu hänen ja Koivusalon välirikosta sekä Tuttu juttu -ohjelman mahdollisesta paluusta lopetettaisiin.

Toivon, että kohta parikymmentä vuotta käyty keskustelu Timon ja minun välirikosta päättyisi sopuun, jonka SINÄ teet itsesi kanssa siitä, että kaikella on aikansa. Emmehän haluaisi katsoa tv-ruuduistamme luonnehäiriöistä, muotopuolta lasta, jota venytämme vain siksi, ettemme suostu päästämään sitä maailmalle. Kaikelle on aikansa. On uusien ohjelmien aika. Päästetään jo irti eilisestä! Hallikainen kirjoittaa.

Koko tekstin voit lukea Joel Hallikaisen Facebook-sivuilta.

Lue aiemmin julkaistu juttu aiheesta: Joel Hallikainen ihmettelee Timo Koivusalon sovintopuheita

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!