Jodie Foster on aina ollut vaitonainen yksityiselämästään, mutta piti viime vuonna Golden Globe -gaalassa puheen, jossa hän tuli ulos kaapista. Kuva Reuters
Jodie Foster on aina ollut vaitonainen yksityiselämästään, mutta piti viime vuonna Golden Globe -gaalassa puheen, jossa hän tuli ulos kaapista. Kuva Reuters
Jodie Foster (kesk.) ja Alexandra Hedison (vas.) vuonna 2013. Kuva All Over Press/Splash
Jodie Foster (kesk.) ja Alexandra Hedison (vas.) vuonna 2013. Kuva All Over Press/Splash
Alexandra Hedison ja Ellen DeGeneres vuonna 2004. Nykyään Ellen on naimisissa Portia de Rossin kanssa. Kuva Reuters
Alexandra Hedison ja Ellen DeGeneres vuonna 2004. Nykyään Ellen on naimisissa Portia de Rossin kanssa. Kuva Reuters

Näyttelijä Jodie Foster ja L-koodi-sarjasta tuttu Alexandra Hedison menivät viikonloppuna naimisiin.

Näyttelijä Jodie Foster, 51, ja valokuvaaja Alexandra Hedison, 44, ovat menneet viikonloppuna naimisiin. Hollywood Reporter -lehden mukaan pariskunta on ollut yhdessä viime kesästä.

Hedison tuli julkisuuteen seurustellessaan talk show -juontaja ja stand up -koomikko Ellen DeGeneresin kanssa. Pari erosi vuonna 2004. Valokuvaajan töiden ohella Hedison on tehnyt myös näyttelijän ja ohjaajan töitä, parhtaiten hänet tunnetaan L-koodi-sarjasta.

Foster on ollut vaitonainen yksityiselämästään vuosikymmeniä. Viime vuonna hän piti kuitenkin Golden Globe -gaalassa hauskan ja koskettavan puheen. Foster kiitti puheessaan kahta poikaansa ja entistä kumppaniaan Cydney Bernardia kahdestakymmenestä yhteisestä vuodesta.

Foster teki läpimurron 13-vuotiaana Taksikuski-elokuvassa, jossa hän näytteli prostituoitua. Hänet on palkittu muun muassa Golden Globe - ja Oscar-palkinnoilla elokuvista Syytetty- ja Uhrilampaat.

Kuuntele klippi Fosterin Golden Globe -puheesta.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!