Veljekset kuin ilvekset: Johnny Depp ja Marilyn Manson. Kuvat: Reuters
Veljekset kuin ilvekset: Johnny Depp ja Marilyn Manson. Kuvat: Reuters

Luuranko, puu ja mystinen teksti. Nämä kuvat yhdistävät näyttelijää ja rokkaria.

Millaista on miesten välinen ystävyys? Rokkari Marilyn Manson, 46, ja näyttelijä Johnny Depp, 51, sen tietävät. Pitkään kaveeranneet velikullat ovat niin tosissaan, että heiltä löytyy jo kaksi yhteistä tatuointia. Tätä ystävyyttä ei unohdeta hevillä, vaan korkeintaan tuhdilla laseroinnilla.

Marilyn Manson puhui tatuoinneista Rolling Stone -lehden tuoreessa jutussa, muttei raottanut sitä, miksi ne päätettiin ottaa. Hänen mukaansa se on ikään kuin salaisuus.

Ensimmäinen miesten yhteinen tatuointi on puu ja luuranko ranskalaisen runoilijan Charles Baudelairen Pahan kukat -kokoelmateoksesta. Toinen ranteesta löytyvä ”no reason” -teksti (suomennettuna ei syytä).

Depp on nähty Mansonin keikoilla välillä yllätyskitaristina ja häntä kuullaan soittamassa rumpuja 2012 ilmestyneellä Born Villain -albumilla. Ehkä miehiä yhdistää tatuointien lisäksi vähän musiikkikin?

Deppin yli 30 tatuoinnista muutama muukin on otettu kavereiden kesken. Hän jakaa muun muassa entisen bändikaverinsa Bill Carterin kanssa 90-luvun Crow-elokuvan innoittaman korppitatuoinnin.

Lue myös:

Näin Johnny Depp sekoili gaalassa – ja aiheutti paheksuntaa

Suomalaissuunnittelijan unelma toteutui: pikatoimitus Marilyn Mansonille

Ihotautilääkäri vastaa: Mitä tatuoinnille tapahtuu ihon vanhetessa?

Tällaista on miesten välinen ystävyys