Veljekset kuin ilvekset: Johnny Depp ja Marilyn Manson. Kuvat: Reuters
Veljekset kuin ilvekset: Johnny Depp ja Marilyn Manson. Kuvat: Reuters

Luuranko, puu ja mystinen teksti. Nämä kuvat yhdistävät näyttelijää ja rokkaria.

Millaista on miesten välinen ystävyys? Rokkari Marilyn Manson, 46, ja näyttelijä Johnny Depp, 51, sen tietävät. Pitkään kaveeranneet velikullat ovat niin tosissaan, että heiltä löytyy jo kaksi yhteistä tatuointia. Tätä ystävyyttä ei unohdeta hevillä, vaan korkeintaan tuhdilla laseroinnilla.

Marilyn Manson puhui tatuoinneista Rolling Stone -lehden tuoreessa jutussa, muttei raottanut sitä, miksi ne päätettiin ottaa. Hänen mukaansa se on ikään kuin salaisuus.

Ensimmäinen miesten yhteinen tatuointi on puu ja luuranko ranskalaisen runoilijan Charles Baudelairen Pahan kukat -kokoelmateoksesta. Toinen ranteesta löytyvä ”no reason” -teksti (suomennettuna ei syytä).

Depp on nähty Mansonin keikoilla välillä yllätyskitaristina ja häntä kuullaan soittamassa rumpuja 2012 ilmestyneellä Born Villain -albumilla. Ehkä miehiä yhdistää tatuointien lisäksi vähän musiikkikin?

Deppin yli 30 tatuoinnista muutama muukin on otettu kavereiden kesken. Hän jakaa muun muassa entisen bändikaverinsa Bill Carterin kanssa 90-luvun Crow-elokuvan innoittaman korppitatuoinnin.

Lue myös:

Näin Johnny Depp sekoili gaalassa – ja aiheutti paheksuntaa

Suomalaissuunnittelijan unelma toteutui: pikatoimitus Marilyn Mansonille

Ihotautilääkäri vastaa: Mitä tatuoinnille tapahtuu ihon vanhetessa?

Tällaista on miesten välinen ystävyys

Fatbardhe Hetemaj on tehnyt uraa politiikassa. Hän naurahtaa, että on sisarusnelikon ainoa naimaton. – Toisella veljellä ja siskollani on lapsia. Olen heille se hullu täti.

Fatbardhe Hetemaj, 32, odottaa viikonlopun Maailma kylässä -festivaalia, jolloin hänen perheestään kertova Kotimaa Kosovo-Suomi –dokumentti saa ensi-iltansa.

Dokumenttia tehtiin puolitoista vuotta ja se nosti naiselle pintaan monia muistoja. Hetemaj´n neljän sisaruksen vanhemmat saapuivat Kosovosta Suomeen vuonna 1992, jolloin Fatbardhe oli 7-vuotias.

– Ehkä arkielämässä oli pelon jälkeen vaikeinta tasapainoilla kahden kulttuurin välillä. Meidän kulttuurissa olin tottunut koskettamaan ihmisiä. Täällä on tietty etäisyys.

”Ala-asteella ihmettelin, kun kysyttiin, voit sä olla? Sanoin tietysti kaikille, että voin.”

– Ala-asteella ihmettelin myös, kun kysyttiin, voit sä olla? Sanoin tietysti kaikille, että voin ja sitten minulle suututtiin, kun olin luvannut niin monelle. En ymmärtänyt yhtään, että pitäisi olla vain yhden kanssa kerralla, vaan otin kaikki siipieni suojaan. Olen aina ollut tällainen paljon puhuva, Fatbardhe kertoi eilen Mummotunnelin kesän VIP-avajaisissa.

Hetemaj'n sisarusnelikko on kuuluisa saavutuksistaan. Molemmat veljet pelaavat ammatikseen jalkapalloa, Perparim Italiassa ja Mehmet Seinäjoella. Fatbardhe on tehnyt uraa politiikassa. Hän naurahtaa, että on sisarusnelikon ainoa naimaton.

– Toisella veljellä ja siskollani on lapsia. Olen heille se hullu täti. Olemme yhä tosi läheisiä.

Fatbardhe viettää itse sinkkukesää.

– Kaikki väittävät, että minulla on kumppanin suhteen kovat kriteerit. Minun pitää tuntea, että kyseessä on minun ihminen ja toki kumppanin pitää miellyttää myös silmää. 

– Haluan kuitenkin painottaa, että elämäni on hyvää näinkin. Olen huomannut, että lapsettomia suojellaan, eikä heiltä kysellä henkilökohtaisia kysymyksiä, mutta sinkuilta udellaan tosi henkilökohtaisesti, että miksi miestä ei ole löytynyt. Se ärsyttää joskus.

Kotimaa Kosovo-Suomi, TV1 ma 28.5

Naisystävä Katja ei aio esiintyä suuremmin miehensä rinnalla julkisuudessa.

Laulaja Ressu Redford, 56, esitteli torstai-iltana uuden naisystävänsä Katjan ravintola Pincho Nationin avajaisissa Turussa.

– Hyvin menee ja kesää vietetään yhdessä. Kesän kohokohta on nyt, kun aurinko paistaa, Ressu jutteli.

Silminnähden rakastunut pariskunta on seurustellut jo jonkin aikaa. Katja on käynyt miehensä keikoilla ja myönsi ihastuneensa tämän huumorintajuun.

– Muun muassa siihen, hän virnisti.

Katja totesi myös, ettei aio esiintyä julkisuudessa isommin, vaan aikoo pysytellä yksityishenkilönä. Hän kertoi työskentelevänsä ”aivan eri alalla” kuin Ressu.

– Minä olen syntyperäinen turkulainen, ja Katja on tästä läheltä, Ressu lisäsi.

Ressu Redford oli naimisissa lähes 20 vuotta Nina Björkfeltin kanssa. Pari erosi virallisesti joulukuussa 2016. Heillä on kaksi poikaa: vuonna 1998 syntynyt Frans ja vuonna 2000 syntynyt Elliot.