Me Naiset
|
Essi Myllyoja

Laulaja Jippu valmistautuu ensimmäiseen yhteiseen jouluun uuden kultansa kanssa. – Voin paremmin kuin aikoihin.

Kuva: Jouni Harala

Nyt vuoden parasta aikaa. Joulun lähestyminen tekee laulaja Jipun aina onnelliseksi.

– Vaikka lapsuudenperheessäni oltiin rikkinäisiä, jouluna kaikki oli paremmin, Jippu sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elämä hymyilee Jipulle muutenkin: hän on juuri palannut retriitistä luostarista, hän on tehnyt levyn Samuli Edelmannin kanssa ja vasemmassa nimettömässä kiiltelee uudehko sormus. Jippu kihlautui juhannuksena. Joku tiesi kertoa, että nainen valmistelisi tammikuuksi häitä avopuolisonsa kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Ei pidä uskoa kaikkea kuulemaansa! Avioliitto on pyhä asia. Haluan kyllä joskus naimisiin, mutta sitten vasta, kun sen aika on. Minulle kihloissa olo merkitsee vain kihloissa oloa.

Vielä vuosi sitten Jippu seurusteli näyttelijä Jussi Lammen kanssa. Suhde kariutui joulun alla. Nykyinen avopuoliso ei ole julkisuuden henkilö, eikä hänestä sellaista tulekaan, mikäli se on Jipusta kiinni. Hän on oppinut, että kell’ onni, sen kätkeköön.

Jipun hyvän olon valinnat

Koti
”Vaihdan sisustusta usein, fiiliksen mukaan. Yleensä kodeissani on ollut värikästä, mutta nyt elän vahvaa vaaleaa kautta ja sisustan kuin rantaruotsalainen, valkoisella ja sinisellä. Rakastan leikkokukkia maljakossa ja puhtaita valkeita lakanoita.”

Ruoka

” Rakastan hyvää ruokaa ja gourmeeta. Herkuttelen niin paljon, että kaiken järjen mukaan minun pitäisi olla läski. Erilaiset salaatit ovat bravuurini. Olen myös alkanut leipoa. Osaan tehdä vasta mutakakkua, mutta se onkin niin hyvää, että katoaa jääkaapista yhdessä yössä.”

Urheilu
”Syöpöttelyn vastapainoksi treenaan hurjasti. Olen hurahtanut zumbaan. Eilen tein niin rankan reisitreenin, että tänään on ollut vaikea kävellä. Kerran loppuvenyttelyissä soitettiin minun ja Samulin Jos sä tahdot niin. Se oli niin noloa, että aloin itkeä.”

Musiikki
”Vaalin ääntäni, koska se on instrumenttini. Aamuni alkavat hengitysharjoituksilla. Juon paljon vettä, laulajan pissan pitäisi aina olla kirkasta. Poltin ennen tupakkaa, mutta nykyään kahvi on ainoa päihteeni, jos Jumalaa ei lasketa. Yritän nukkua riittävästi.”

Armo
”Tärkeintä minulle Jeesuksen opetuksista on armo. Vaikka olisin oikein rypenyt synneissä, saan ne anteeksi. Toivon, että osaisin olla itsekin armollisempi itseäni kohtaan. Perfektionismi on hyvinvointini suurin este.
Tällä alalla ei voi hoitaa kehnoa itsetuntoa. Jos lapsuuteni ei olisi ollut niin sekoboltsi, osaisin ehkä ottaa rennommin.”

Rakkaus ja miehet
”Olen vaihtanut ukkoa usein. En osaa olla yksin. Välillä ihmettelen, miten miehet uskaltavat lähestyä, sillä minua pidetään outona. Minulla on myös korkeat suojamuurit.
Kauniit miehet ovat heikkouteni! Katson kasvoja, käsiä, ihoa, selkää, hyvät selkälihakset ovat kauneinta, mitä tiedän. Minulla on kaksi miestyyppiä: hoikka, tiukkapyllyinen surffari tai tatuoitu korsto. Olen viehtynyt myös uutisankkureihin! Rakastamani miehet ovat olleet hyvin erilaisia mutta kaikki rotumiehiä. Ja hyvin herkkiä.”

Jippu

  • 25-vuotias laulaja-lauluntekijä, oikealta nimeltään Meri-Tuuli Elorinne.
  • Lauloi lapsena yhtyeessä The Kids. Tehnyt myös mallintöitä.
  • Julkaisi yhteislevyn Samuli Edelmannin kanssa. Oma levy ilmestyy 2011.
Sisältö jatkuu mainoksen alla