Laulaja Jippu valmistautuu ensimmäiseen yhteiseen jouluun uuden kultansa kanssa. – Voin paremmin kuin aikoihin.

Kuva: Jouni Harala

Nyt vuoden parasta aikaa. Joulun lähestyminen tekee laulaja Jipun aina onnelliseksi.

– Vaikka lapsuudenperheessäni oltiin rikkinäisiä, jouluna kaikki oli paremmin, Jippu sanoo.

Elämä hymyilee Jipulle muutenkin: hän on juuri palannut retriitistä luostarista, hän on tehnyt levyn Samuli Edelmannin kanssa ja vasemmassa nimettömässä kiiltelee uudehko sormus. Jippu kihlautui juhannuksena. Joku tiesi kertoa, että nainen valmistelisi tammikuuksi häitä avopuolisonsa kanssa.

– Ei pidä uskoa kaikkea kuulemaansa! Avioliitto on pyhä asia. Haluan kyllä joskus naimisiin, mutta sitten vasta, kun sen aika on. Minulle kihloissa olo merkitsee vain kihloissa oloa.

Vielä vuosi sitten Jippu seurusteli näyttelijä Jussi Lammen kanssa. Suhde kariutui joulun alla. Nykyinen avopuoliso ei ole julkisuuden henkilö, eikä hänestä sellaista tulekaan, mikäli se on Jipusta kiinni. Hän on oppinut, että kell’ onni, sen kätkeköön.

Jipun hyvän olon valinnat

Koti
”Vaihdan sisustusta usein, fiiliksen mukaan. Yleensä kodeissani on ollut värikästä, mutta nyt elän vahvaa vaaleaa kautta ja sisustan kuin rantaruotsalainen, valkoisella ja sinisellä. Rakastan leikkokukkia maljakossa ja puhtaita valkeita lakanoita.”

Ruoka

” Rakastan hyvää ruokaa ja gourmeeta. Herkuttelen niin paljon, että kaiken järjen mukaan minun pitäisi olla läski. Erilaiset salaatit ovat bravuurini. Olen myös alkanut leipoa. Osaan tehdä vasta mutakakkua, mutta se onkin niin hyvää, että katoaa jääkaapista yhdessä yössä.”

Urheilu
”Syöpöttelyn vastapainoksi treenaan hurjasti. Olen hurahtanut zumbaan. Eilen tein niin rankan reisitreenin, että tänään on ollut vaikea kävellä. Kerran loppuvenyttelyissä soitettiin minun ja Samulin Jos sä tahdot niin. Se oli niin noloa, että aloin itkeä.”

Musiikki
”Vaalin ääntäni, koska se on instrumenttini. Aamuni alkavat hengitysharjoituksilla. Juon paljon vettä, laulajan pissan pitäisi aina olla kirkasta. Poltin ennen tupakkaa, mutta nykyään kahvi on ainoa päihteeni, jos Jumalaa ei lasketa. Yritän nukkua riittävästi.”

Armo
”Tärkeintä minulle Jeesuksen opetuksista on armo. Vaikka olisin oikein rypenyt synneissä, saan ne anteeksi. Toivon, että osaisin olla itsekin armollisempi itseäni kohtaan. Perfektionismi on hyvinvointini suurin este.
Tällä alalla ei voi hoitaa kehnoa itsetuntoa. Jos lapsuuteni ei olisi ollut niin sekoboltsi, osaisin ehkä ottaa rennommin.”

Rakkaus ja miehet
”Olen vaihtanut ukkoa usein. En osaa olla yksin. Välillä ihmettelen, miten miehet uskaltavat lähestyä, sillä minua pidetään outona. Minulla on myös korkeat suojamuurit.
Kauniit miehet ovat heikkouteni! Katson kasvoja, käsiä, ihoa, selkää, hyvät selkälihakset ovat kauneinta, mitä tiedän. Minulla on kaksi miestyyppiä: hoikka, tiukkapyllyinen surffari tai tatuoitu korsto. Olen viehtynyt myös uutisankkureihin! Rakastamani miehet ovat olleet hyvin erilaisia mutta kaikki rotumiehiä. Ja hyvin herkkiä.”

Jippu

  • 25-vuotias laulaja-lauluntekijä, oikealta nimeltään Meri-Tuuli Elorinne.
  • Lauloi lapsena yhtyeessä The Kids. Tehnyt myös mallintöitä.
  • Julkaisi yhteislevyn Samuli Edelmannin kanssa. Oma levy ilmestyy 2011.

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika