Diili teki aikoinaan Jethrosta tv-tähden, jota on nähty luotsaamassa erilaisia ohjelmia kymmenen vuoden ajan. Seuraavaksi hänet nähdään Onnenpyörä-ohjelman juontajana. Kuva: Jonna Öhrnberg
Diili teki aikoinaan Jethrosta tv-tähden, jota on nähty luotsaamassa erilaisia ohjelmia kymmenen vuoden ajan. Seuraavaksi hänet nähdään Onnenpyörä-ohjelman juontajana. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyt Jethro nähdään Onnenpyörä-ohjelman juontajana.

Kiinteistönvälittäjä ja tv-hahmo Jethro Rostedt, 41, kertoi viime vuonna, että suunnittelee eläkkeelle jäämistä nelikymppisenä.

– Kolmen neljän vuoden kuluttua olen nelivitonen, ja se olisi hyvä aika vetäytyä. Olen painanut tukka putkella 25 vuotta töitä. Aika on ihmisellä kuitenkin rajallista. Olen siinä tilanteessa, että lapset alkavat olla kohta aikuisia, kiinteistöbisneksessä pitkän uran tehnyt Jeti selvitti.

Mies on aina kertonut avoimesti, että vastuu lasten arjesta on ollut pääasiassa vaimolla. Lapset ovat tällä hetkellä 18, 17 ja 13 -vuotiaita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Eläkkeelle jäämisestä saa Suomessa sellaisen mielikuvan, että hypätään suoraan kiikkutuoliin. Uskon, että teen eläkkeelläkin töitä  Espanjasta käsin. Johtamisen jätän muille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Vielä en voisi lopettaa, sillä töitä ei voi lopettaa kesken. Vaimo on ollut kauhuissaan, että mitä sinä tuollaisia eläkejuttuja puliset, kun et kuitenkaan malta sitten lopettaa.

Jethro haaveilee, että voisi eläkkeellä keskittyä terveydestä huolehtimiseen.

– Olen pysynyt onneksi terveenä, jos tuota pientä keksivartalon ylipainoa ei lasketa. Kiire kai on meillä pullukoilla aina vain tekosyy. Sitä hoen itsekin. Käyn kahden vuoden välein lääkäritarkastuksessa ja viimeksi lääkäri sanoi, että kyllä sinä olet ainakin syömään ehtinyt.

Diili teki aikoinaan Jethrosta tv-tähden, jota on nähty luotsaamassa erilaisia ohjelmia kymmenen vuoden ajan. Seuraavaksi hänet nähdään Onnenpyörä-ohjelman juontajana.

– Muistan, että katsoin aikoinaan ohjelmaa itse televisiosta, ja mietin, että miksi se ei nyt vain sano sitä A-kirjainta? Ohjelmaa tehdessä ymmärsin, että studio ja kirkkaat valot tuovat kovan paineen. Siellä oikein vastaaminen ei ole sama kuin huudella kotisohvalta.

Jethro painottaa, että katsojat ja tuotantoyhtiöt päättävät hänen tv-uran jatkosta.

– Tähän asti katsojia on riittänyt, mutta tiedostan myös sen, että aika aikansa kutakin. 

Onnenpyörä alkaa TV5:llä 28.2. lähtien

Vierailija

Ei varmasti haluu tollaista höpöttäjää kokopäiväiseksi kotiin. Vaimo alkaa pian keksimään menoja, jos toi höösä vilisee siellä nurkissa alituiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla