Vuonna 2005 Jessica oli solakkaakin solakammassa kunnossa. Kuva Reuters
Vuonna 2005 Jessica oli solakkaakin solakammassa kunnossa. Kuva Reuters
Vuonna 2009 Jessica pukeutui paljon mustaan ja ryhtyi laihdutuskuurille. Kuva s_bukley/Shutterstock.com
Vuonna 2009 Jessica pukeutui paljon mustaan ja ryhtyi laihdutuskuurille. Kuva s_bukley/Shutterstock.com
Vuonna 2011 Jessica laihdutti häitään varten. Kuva Reuters 
Vuonna 2011 Jessica laihdutti häitään varten. Kuva Reuters 
Jessica sai esikoistyttärensä vuonna 2012. Tässä kuvassa hän on raskaana. Kuva Reuters
Jessica sai esikoistyttärensä vuonna 2012. Tässä kuvassa hän on raskaana. Kuva Reuters
Keväällä 2014 Jessica Simpson on tavoitepainossaan. Kuva Helga Esteb / Shutterstock.com
Keväällä 2014 Jessica Simpson on tavoitepainossaan. Kuva Helga Esteb / Shutterstock.com

Kaikkien jojoilijoiden äiti Jessica Simpson on taas hoikka. Se on tutkitusti hyväksi.

Brittitutkimuksen mukaan jojolaihduttaminenkin pienentää terveysriskejä – kaikkein haitallisinta on jatkuva ylipaino. Amerikkalainen laulaja-näyttelijä Jessica Simpson, 33, näyttää tienneen tämän tuoreen uutisen jo vuosia – hän on yksi julkkispiirien tunnetuimmista jojolaihduttajista.

Nyt Jessicalla on jälleen menossa hoikka kausi. Nainen on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään uimapuvussa. Niistä päätellen hänen vartalonsa näyttää olevan varsin timmissä kunnossa.

Jessican laihdutus nousi ensimmäisen kerran otsikoihin vuonna 2005, kun näyttelijä treenasi mahtuakseen roolihahmonsa Daisy Duken pikkuruisiin sortseihin elokuvassa The Dukes of Hazzard. Sen jälkeen hänen painonsa on sahannut vuoroin ylös, vuoroin alas – ja aina painon pudottua Jessica on esitellyt kroppaansa mielellään julkisuudessa.

Raskauskilojen kertyminen ja niiden julkinen puiminen on ollut Jessicalle kova pala, mutta nyt hän on kertonut saaneensa itseluottamuksensa takaisin. Pientä lohtua ja motivaatioapua on tuonut miljoonien dollareiden sopimus Painonvartijoiden mainoskasvona.

Esikoistyttärensä syntymän jälkeen vuonna 2012 Jessica liittyi Painonvartijoihin karistaakseen kilot. Hän tuli pian uudelleen raskaaksi, ja toisen lapsen syntymän jälkeen kiloja oli karistettavana yli 20. Jessica on kuitenkin jatkanut pisteiden laskemista sinnikkäästi tähän kevääseen saakka. Maaliskuussa hän julisti Instagramissa, että on viimein tavoitepainossaan.

Lue myös:

Tämä on laulaja Jessica Simpsonin hyvän olon salaisuus

70 kiloa laihduttanut: "Nyt naiset pitävät minua uhkana"

7 suosittua laihdutusvinkkiä, jotka eivät oikeasti toimi

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.

Maaret Kallio on nelilapsisesta perheestä. Kuva: Satu Kemppainen
Maaret Kallio on nelilapsisesta perheestä. Kuva: Satu Kemppainen

”Olihan se karmeaa tulla pikkusiskona perässä keskinkertaisin paperein, kun toinen oli kirjoittanut jotain 15 ällää”, Maaret Kallio muistelee kouluaikojaan Kodin Kuvalehdessä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio kertoo Kodin Kuvalehdessä, ettei ollut koululaisena mikään kympin oppilas. Toisin oli hänen isoveljensä Jarno Limnéllin laita. Jarno on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa, sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri. 

Maaretin ja Jarnon lapsuudenperheessä oli neljä sisarusta, joista Jarno on vanhin ja Maaret toiseksi vanhin. He kertovat jutussa, että Jarno nosti keskiarvonsa kymppiin lukion alussa. Maaret keskittyi koulun sijaan kavereihin ja teatteriharrastukseen.

– Toisaalta tunsin myös huonommuutta ja kateutta. Olihan se karmeaa tulla pikkusiskona perässä keskinkertaisin paperein, kun toinen oli kirjoittanut jotain 15 ällää. Kun sain kutosia matematiikan kokeista, vanhempani lohduttivat, että heilläkin on huono matikkapää, Maaret toteaa jutussa.

Sisarukset kertovat jutussa olevansa erilaisia, mutta läheisiä. Lempeydestään tunnettu Maaret kertoo, että Jarno on aina ollut suorittaja.

– Jarno oli itseään kohtaan armoton jo lapsena. Muistan yhdet hiihtokisat, joissa hän hiihti niin kovaa, että oksensi maalissa. 

”Minulla on sellainen periaate, että yritän unohtaa ikävät ajatukset.”

Jarno puolestaan kertoo Kodin Kuvalehdessä, että Maaretista on ollut hänelle tukea ja apua esimerkiksi avioeron jälkeen. Psykoterapeutilla ja kyberturvallisuuden professorilla on kylläkin hyvin erilaiset käsitykset siitä, miten tunteita käsitellään.

– Minulla on sellainen periaate, että yritän unohtaa ikävät ajatukset. En käsittele niitä vaan laitan aivoissani niiden päälle rastin ja jätän ne sinne, Jarno toteaa. 

Maaretin mukaan vaikeat asiat pitää avata, jakaa ja selittää. Kuten kaikki psykoterapeutit, hänkin on käsitellyt lapsuuttaan terapiassa. Maaret on aiemmin kertonut, että lapsuudenperhe oli puuhakas ja tavallinen.