Vuonna 2005 Jessica oli solakkaakin solakammassa kunnossa. Kuva Reuters
Vuonna 2005 Jessica oli solakkaakin solakammassa kunnossa. Kuva Reuters
Vuonna 2009 Jessica pukeutui paljon mustaan ja ryhtyi laihdutuskuurille. Kuva s_bukley/Shutterstock.com
Vuonna 2009 Jessica pukeutui paljon mustaan ja ryhtyi laihdutuskuurille. Kuva s_bukley/Shutterstock.com
Vuonna 2011 Jessica laihdutti häitään varten. Kuva Reuters 
Vuonna 2011 Jessica laihdutti häitään varten. Kuva Reuters 
Jessica sai esikoistyttärensä vuonna 2012. Tässä kuvassa hän on raskaana. Kuva Reuters
Jessica sai esikoistyttärensä vuonna 2012. Tässä kuvassa hän on raskaana. Kuva Reuters
Keväällä 2014 Jessica Simpson on tavoitepainossaan. Kuva Helga Esteb / Shutterstock.com
Keväällä 2014 Jessica Simpson on tavoitepainossaan. Kuva Helga Esteb / Shutterstock.com

Kaikkien jojoilijoiden äiti Jessica Simpson on taas hoikka. Se on tutkitusti hyväksi.

Brittitutkimuksen mukaan jojolaihduttaminenkin pienentää terveysriskejä – kaikkein haitallisinta on jatkuva ylipaino. Amerikkalainen laulaja-näyttelijä Jessica Simpson, 33, näyttää tienneen tämän tuoreen uutisen jo vuosia – hän on yksi julkkispiirien tunnetuimmista jojolaihduttajista.

Nyt Jessicalla on jälleen menossa hoikka kausi. Nainen on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään uimapuvussa. Niistä päätellen hänen vartalonsa näyttää olevan varsin timmissä kunnossa.

Jessican laihdutus nousi ensimmäisen kerran otsikoihin vuonna 2005, kun näyttelijä treenasi mahtuakseen roolihahmonsa Daisy Duken pikkuruisiin sortseihin elokuvassa The Dukes of Hazzard. Sen jälkeen hänen painonsa on sahannut vuoroin ylös, vuoroin alas – ja aina painon pudottua Jessica on esitellyt kroppaansa mielellään julkisuudessa.

Raskauskilojen kertyminen ja niiden julkinen puiminen on ollut Jessicalle kova pala, mutta nyt hän on kertonut saaneensa itseluottamuksensa takaisin. Pientä lohtua ja motivaatioapua on tuonut miljoonien dollareiden sopimus Painonvartijoiden mainoskasvona.

Esikoistyttärensä syntymän jälkeen vuonna 2012 Jessica liittyi Painonvartijoihin karistaakseen kilot. Hän tuli pian uudelleen raskaaksi, ja toisen lapsen syntymän jälkeen kiloja oli karistettavana yli 20. Jessica on kuitenkin jatkanut pisteiden laskemista sinnikkäästi tähän kevääseen saakka. Maaliskuussa hän julisti Instagramissa, että on viimein tavoitepainossaan.

Lue myös:

Tämä on laulaja Jessica Simpsonin hyvän olon salaisuus

70 kiloa laihduttanut: "Nyt naiset pitävät minua uhkana"

7 suosittua laihdutusvinkkiä, jotka eivät oikeasti toimi

Nanna Karalahti ei vielä keväällä uskonut, että hän ja Jere pystyvät jatkamaan avioliittoaan. Hän kertoo ajatuksistaan Radio Aallon haastattelussa.

Nanna Karalahti kertoo Radio Aallon haastattelussa hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, aviokriisin taustoista. Pari erosi keväällä, mutta palasi yhteen loppukesästä. Nanna näkee omassa toiminnassaan asioita, jotka vaikuttivat eroon.

”Olen aina ollut tosi vaativa.”

– Mä vaadin tosi paljon. Halusin Jeren kehittyvän reippaammin siitä vanhasta Jerestä tähän uuteen Jereen, joka on itsetutkiskelevampi. Olen aina ollut tosi vaativa parisuhteissa tietyllä tavalla, Nanna kertoo.

Blogissaan Nanna kertoi aikaisemmin, että aviokriisiin vaikutti myös rankka vauva-arki ja sekä hänen että Jeren vahvat egot. Nyt Nanna sanoo, ettei olisi uskonut, että parilla olisi tulevaisuutta muuten kuin Jax-pojan vanhempina.

– En olisi uskonut, että me palataan yhteen – en missään nimessä. Kyllä ero oli tietyllä tavalla lopullinen päätös, Nanna sanoo radiohaastattelussa.

Toisin kuitenkin kävi. Asiat alkoivat muuttua siinä vaiheessa, kun Nanna luovutti.

”Paras keino on luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä.”

– Puhun armollisesta itsekurista eli luovuttamisesta. Jos joku asia ei toimi, paras keino on riisua kaikki ne huolet ja murheet. Luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä. Kun murrat koko paletin, on paljon helpompi lähteä rakentamaan tyhjältä pöydältä. Luovuttaminen oli parasta, mitä meille kävi, Nanna miettii.

Aikaisemmin Nanna kertoi blogissaan myös, että he antavat Jeren kanssa toistensa olla nyt sellaisia kuin ovat.

– Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla, ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Me Naiset ja Radio Aalto kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Suvi ja Tyler Riggs ovat pian kahden lapsen vanhempia. 

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 29, saa lapsen näyttelijä-mallipuolisonsa Tyler Riggsin, 31, kanssa. Hän kertoi perheenlisäyksestä Instagram-sivuillaan julkaisemalla kuvia neuvolasta.

 

👣♥️

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Lapsi on Suville ja Tylerille toinen. Heidän esikoisensa syntyi joulukuussa 2016.

Suvi ja Tyler ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Kihloihin he menivät tammikuussa 2012 ja naimisiin elokuussa 2012.

Suvi tuli alun perin tunnetuksi Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2005. Nykyään hän on kansainvälisesti tunnetuin suomalaismalli. Häntä edustaa eri puolilla maailmaa kolmetoista mallitoimistoa. Suvi on poseerannut muun muassa usean eri maan Vogue-lehden kansissa.