Jere pääsi ripille! Lisäksi Nanna Koivisto ja Jere Karalahti menevät naimisiin ensi kesänä. Kuva: Jouni Harala.
Jere pääsi ripille! Lisäksi Nanna Koivisto ja Jere Karalahti menevät naimisiin ensi kesänä. Kuva: Jouni Harala.

Jääkiekkoilija Jere Karalahti karautti ripille viikonloppuna. Yksityisen rippikoulun käynyt Jere teki nyt sen, minkä monet tekevät 25 vuotta aiemmin.

Yllätyskonfirmaatio! Jääkiekkoilija Jere Karalahti, 40, pääsi ripille viime lauantaina. Asiasta kirjoitti tuleva vaimo Nanna Koivisto, 27, maanantaina 25. 5. blogissaan.

Jere oli käynyt kevään aikana rippikoulua kaikessa hiljaisuudessa.

– Lauantaipäivä oli yhtä juhlaa! Aamu alkoi Jeren konfirmaatiolla. Kyllä, luit oikein, mun tuleva aviomies kävi yksityisen rippikoulun keväällä ja pääsi ripille lauantaina, Nanna kertoo blogissa.

– Jere vitsailikin hänen tytölleen Ronjalle, että hähää, hän pääsikin ripille ennen tätä, joka siis viettää rippijuhliaan ensi syksynä. Perhe oli paikalla ja tilaisuus oli upea.

Ruotsin Jönköpingissä asuvan pariskunnan häitä juhlitaan ensi kesänä. Tällä hetkellä Jere pelaa siellä HV-71-joukkueessa.

Nanna kertoi suhteestaan Jereen Me Naisten haastattelussa maaliskuussa.

– Kisailemme kaikesta koko ajan ja pelaamme ihan tosissamme. Kerran Thaimaassa jouduimme jättämään keilaamisen kesken, koska minua ärsytti niin paljon Jeren ylivoima. Meille tuli niin paha riita, ettei Jere suostu enää ikinä keilaamaan kanssani, hän sanoi tuolloin haastattelussa.

– Joka päivä arjessa yritämme huomioida toisemme pienillä teoilla. Jere tuo minulle kukkia, ostamme toisillemme treenivaatteita, ja minä teen Jerelle ruuan valmiiksi, kun hän tulee pelistä.

Nanna myös tunnelmoi tulevan kesän häitä.

– Toivon että päivästä tulee ainutkertainen. Juhlista tulee meidän näköiset: romanttiset, juhlalliset, tunnelmalliset ja rennot, Nanna suunnitteli.

Yllätyskonfirmaatio liittynee myös parin hääsuunnitelmiin.

Ensimmäisenä Jeren ripille pääsystä kertoi Ilta-Sanomat.

Lue myös

Jere Karalahden kihlattu Nanna Koivisto: ”Tähän suhteeseen lähteminen on vaatinut rohkeutta”

Katso video! Jere Karalahden rakkaan Nanna Koiviston tehokas vatsatreeni

Jere Karalahti puhuu suunsa puhtaaksi erostaan ja lapsestaan Valko-Venäjällä

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.