Nanna ja Jere Karalahti menivät naimisiin elokussa 2015. Kuva: Jouni Harala
Nanna ja Jere Karalahti menivät naimisiin elokussa 2015. Kuva: Jouni Harala

Jere ja Nanna Karalahti ovat nyt pienen pojan vanhempia.

Jääkiekkoilija Jere Karalahti,  40, ja personal trainer Nanna Karalahti (o.s. Koivisto), 28, ovat saaneet pojan. Jere julkaisi Instagram-tilillään kuvan vastasyntyneestä lapsestaan perjantai-iltana.

– Boom... Perjantai 13. päivä. Poika on perinyt isän olkapäät. Kiitos mieletön vaimo tästä kaikesta, Jere kirjoitti kuvatekstiin.

Maanantaina Jere kertoi Instagramissa, että lapsen laskettu aika on tämän viikon tiistaina, mutta arveli, että lapsi saattaa hyvinkin syntyä 13. päivä perjantaina. Lapsen sukupuolen pari tiesi jo etukäteen. 

Joulukuussa Nanna ja Jere kertoivat Me Naisten haastattelussa, etteivät ehtineet suunnitella vauvaa, mutta molempien elämäntilanne on oikea perheenperustamiselle. 

– Jerestä tulee varmasti hyvä isä. Hän haluaa olla läsnä lapsen elämässä alusta asti. Jere on tosi hyvä ja huolehtiva lasten kanssa, Nanna sanoi haastattelussa.

Nannalle lapsi on ensimmäinen, Jerelle kolmas. Hänellä on edellisestä avioliitostaan 15-vuotias tytär Ronja sekä Valko-Venäjällä lapsi, jonka isyyden hän on tunnustanut, vaikkei koskaan ole lapsen tai hänen äitinsä kanssa elänytkään.

Myös Ronja iloitsi Instagramissa uudesta pikkuveljestään ja julkaisi kuvan pojasta.

 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

 

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.