Jere Karalahti on kertonut, että Nanna Koivistolla on ollut suuri rooli hänen elämänmuutoksessaan. Huumeet ja alkoholi ovat taakse jäänyttä elämää, ja nykyään Jere treenaa kovaa ja on tarkka ravinnostaan. Kuva: IS/Janne Aaltonen
Jere Karalahti on kertonut, että Nanna Koivistolla on ollut suuri rooli hänen elämänmuutoksessaan. Huumeet ja alkoholi ovat taakse jäänyttä elämää, ja nykyään Jere treenaa kovaa ja on tarkka ravinnostaan. Kuva: IS/Janne Aaltonen

Elämänmuutoksen tehnyt Jere Karalahti ylistää nykyistä elämänkumppaniaan Nanna Koivistoa Hjalliksen keskusteluohjelmassa.

Jääkiekkoilija Jere Karalahti, 39, kertoo perjantai-iltana esitettävässä Hjallis Harkimon keskusteluohjelmassa tulevaisuudensuunnitelmistaan. Jääkiekkoilija on kamppaillut vuosia huume- ja alkoholiongelmien kanssa, mutta muuttanut elämäntapojaan sen jälkeen, kun tapasi uuden kumppaninsa, fitnessurheilija Nanna Koiviston. Jere ylistää Nannaa Hjallikselle.

– Nanna on tuonut mun elämään ihan mielettömän paljon rakkautta ja kaikkea, Jere sanoo Hjallikselle.

Jere Karalahdella on entuudestaan Ronja-tytär ex-vaimonsa Susanna Karalahden kanssa. Lisäksi Jerellä on Valko-Venäjällä avioton lapsi ajalta, jolloin hän oli vielä naimisissa Susannan kanssa. Kesäkuussa Jere kertoi blogissaan, ettei aio olla mukana lapsensa elämässä Valko-Venäjällä, mutta kantaa isyydestä taloudellisen vastuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hjallis kysyy Jereltä ohjelmassa, aikooko hän vielä tehdä lapsen Nannan kanssa?

– Ihan varmasti, Jere vastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vakuuttava vastaus saa Hjalliksen kyselemään, onko lapsi kenties jo tulossa.

– Ei oo kai vielä.

 

#perjantai13 #pimeydenvoimat #espanja-Hollanti #kisastudio #barcelona #jäätelööjasuklaata

A photo posted by Jere Karalahti (@jerekaralahti) on

Jere on julkaissut Instagram-tilillään useita hempeitä kuvia Nannan kanssa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen Jeren Instagramista.

Ex-vaimo sai tarpeekseen

Jere on aikaisemmin kertonut blogissaan monimutkaisista ihmissuhteistaan. Blogin mukaan Jeren avioton lapsi ja suhde Nanna Koivistoon olivat ne asiat, jotka sinetöivät eron Susannasta. Jere ja Susanna erosivat 20 vuoden avioliittovuoden jälkeen helmikuussa 2014.

– Totta helvetissä tää kaikki oli viimeinen niitti Susannalle. Mulla oli ollut suhde Valko-Venäjällä paikallisen muijan kanssa, joka nyt sit sai skidin mulle. Eihän kenenkään tarvii tollasta sietää, mut eihän asiat oo niin yksiselitteisiä. Asioita tapahtuu, ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mut elämä jatkuu, Jere kirjoitti blogissaan.

Lapsen lisäksi Jere kertoo Hjallikselle myös muista suunnitelmistaan. Hän arvelee pelaavansa jääkiekkoa niin kauan kuin se tuntuu kivalta. Lisäksi  Jere kertoo rakennuttavansa parhaillaan taloa Thaimaahan ja suunnittelee omaa kuntosalia, jossa treenaamisen lisäksi keskityttäisiin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Myös valmentaminen ja pelaajien agenttibisnes kiinnostavat häntä.

– Pitää olla suuret unelmat ja suuret tavoitteet elämässä. Josset sä halua suurta, ethän sä ikinä saa ikinä mitään suurta, Jere sanoo Hjallikselle.

Hjallis MTV3:lla pe 24.10. klo 21.30.

Lue myös:

MTV: Jere Karalahden ja ex-vaimon oikeuskiista ohi

Jere Karalahti puhuu suunsa puhtaaksi erostaan ja lapsestaan Valko-Venäjällä

Sisältö jatkuu mainoksen alla