Jere Karalahti on kertonut, että Nanna Koivistolla on ollut suuri rooli hänen elämänmuutoksessaan. Huumeet ja alkoholi ovat taakse jäänyttä elämää, ja nykyään Jere treenaa kovaa ja on tarkka ravinnostaan. Kuva: IS/Janne Aaltonen
Jere Karalahti on kertonut, että Nanna Koivistolla on ollut suuri rooli hänen elämänmuutoksessaan. Huumeet ja alkoholi ovat taakse jäänyttä elämää, ja nykyään Jere treenaa kovaa ja on tarkka ravinnostaan. Kuva: IS/Janne Aaltonen

Elämänmuutoksen tehnyt Jere Karalahti ylistää nykyistä elämänkumppaniaan Nanna Koivistoa Hjalliksen keskusteluohjelmassa.

Jääkiekkoilija Jere Karalahti, 39, kertoo perjantai-iltana esitettävässä Hjallis Harkimon keskusteluohjelmassa tulevaisuudensuunnitelmistaan. Jääkiekkoilija on kamppaillut vuosia huume- ja alkoholiongelmien kanssa, mutta muuttanut elämäntapojaan sen jälkeen, kun tapasi uuden kumppaninsa, fitnessurheilija Nanna Koiviston. Jere ylistää Nannaa Hjallikselle.

– Nanna on tuonut mun elämään ihan mielettömän paljon rakkautta ja kaikkea, Jere sanoo Hjallikselle.

Jere Karalahdella on entuudestaan Ronja-tytär ex-vaimonsa Susanna Karalahden kanssa. Lisäksi Jerellä on Valko-Venäjällä avioton lapsi ajalta, jolloin hän oli vielä naimisissa Susannan kanssa. Kesäkuussa Jere kertoi blogissaan, ettei aio olla mukana lapsensa elämässä Valko-Venäjällä, mutta kantaa isyydestä taloudellisen vastuun.

Hjallis kysyy Jereltä ohjelmassa, aikooko hän vielä tehdä lapsen Nannan kanssa?

– Ihan varmasti, Jere vastaa.

Vakuuttava vastaus saa Hjalliksen kyselemään, onko lapsi kenties jo tulossa.

– Ei oo kai vielä.

 

#perjantai13 #pimeydenvoimat #espanja-Hollanti #kisastudio #barcelona #jäätelööjasuklaata

A photo posted by Jere Karalahti (@jerekaralahti) on

Jere on julkaissut Instagram-tilillään useita hempeitä kuvia Nannan kanssa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen Jeren Instagramista.

Ex-vaimo sai tarpeekseen

Jere on aikaisemmin kertonut blogissaan monimutkaisista ihmissuhteistaan. Blogin mukaan Jeren avioton lapsi ja suhde Nanna Koivistoon olivat ne asiat, jotka sinetöivät eron Susannasta. Jere ja Susanna erosivat 20 vuoden avioliittovuoden jälkeen helmikuussa 2014.

– Totta helvetissä tää kaikki oli viimeinen niitti Susannalle. Mulla oli ollut suhde Valko-Venäjällä paikallisen muijan kanssa, joka nyt sit sai skidin mulle. Eihän kenenkään tarvii tollasta sietää, mut eihän asiat oo niin yksiselitteisiä. Asioita tapahtuu, ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mut elämä jatkuu, Jere kirjoitti blogissaan.

Lapsen lisäksi Jere kertoo Hjallikselle myös muista suunnitelmistaan. Hän arvelee pelaavansa jääkiekkoa niin kauan kuin se tuntuu kivalta. Lisäksi  Jere kertoo rakennuttavansa parhaillaan taloa Thaimaahan ja suunnittelee omaa kuntosalia, jossa treenaamisen lisäksi keskityttäisiin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Myös valmentaminen ja pelaajien agenttibisnes kiinnostavat häntä.

– Pitää olla suuret unelmat ja suuret tavoitteet elämässä. Josset sä halua suurta, ethän sä ikinä saa ikinä mitään suurta, Jere sanoo Hjallikselle.

Hjallis MTV3:lla pe 24.10. klo 21.30.

Lue myös:

MTV: Jere Karalahden ja ex-vaimon oikeuskiista ohi

Jere Karalahti puhuu suunsa puhtaaksi erostaan ja lapsestaan Valko-Venäjällä

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti
Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.