"Nyt Ollin oli pakko tulla kaapista ulos ongelmineen. Tämä voi olla Ollin pelastus, ja hän on myös itse sitä mieltä", Jenny Rostain sanoo kihlatustaan Olli Saarelasta. Kuva Jouni Harala
"Nyt Ollin oli pakko tulla kaapista ulos ongelmineen. Tämä voi olla Ollin pelastus, ja hän on myös itse sitä mieltä", Jenny Rostain sanoo kihlatustaan Olli Saarelasta. Kuva Jouni Harala

Näyttelijä Jenny Rostain kertoo, että nyt on hänen vuoronsa auttaa Olli Saarelaa raitistumaan. – Kun muutin Suomeen, Olli talutti minut AA:han. Se on hienoin lahja, jonka olen häneltä saanut.

Näyttelijä Jenny Rostainin, 32, ja ohjaaja Olli Saarelan, 48, kotona sattui viikonloppuna välikohtaus. Ilta päättyi siihen, että Jenny Rostain kutsui poliisit heidän yhteiseen kotiinsa, ja Olli Saarela vietiin yöksi putkaan. Jennyn mukaan parin välit ovat nyt kunnossa.

– Olemme puhuneet asiasta ja terapioineet toisiamme, välimme ovat kunnossa. Olli hakeutui hoitoon. Minä tuen häntä raitistumisessa, lisäksi Ollilla on muutama hyvä ystävä, jotka tukevat häntä, Jenny Rostain kertoo Me Naisille.

Jennyn mukaan hän ja Olli olisivat halunneet selvittää viikonlopun tapahtumat perhepiirissä. Toisaalta Jennyn mielestä voi olla hyväkin asia, että asia tuli julkisuuteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Nyt Ollin oli pakko tulla kaapista ulos ongelmineen. Tämä voi olla Ollin pelastus, ja hän on myös itse sitä mieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jennyn mukaan viikonlopun välikohtaus johtui Ollin muutaman päivän ryyppyputkesta. Olli on aikaisemminkin käynyt AA:ssa, muttei ole Jennyn mukaan viime aikoina hoitanut itseään.

– Olli ei ollut syönyt eikä nukkunut. Hän on tehnyt tosi paljon töitä. Humalassa hän voi muuttua todella negatiiviseksi. Soitin poliisit sen takia, että minä en hallinnut tilannetta eikä Ollikaan hallinnut sitä. Silloin minulle tuli omat,vanhat pelot pintaan, jotka johtuvat lapsuudestani. Alkoholistin tyttärenä minulla tulee aina jossain vaiheessa raja vastaan.

"Tuen Ollia, mutten voi pelastaa häntä"

Torstaina ilmestyneessä Me Naisissa Jenny kertoi, että hän on usein rakastunut ”vääriin” miehiin. Jenny sanoi haastattelussa,  että on kuvitellut voivansa pelastaa ja muuttaa entisiä kumppaneitaan. Enää hän ei ajattele niin.

– Alkoholiongelma on Ollin ongelma. Olemme puhuneet siitä, miten paljon raitistuminen riippuu Ollista itsestään. Olen itsekin alkoholisti ja ymmärrän häntä paremmin kuin moni muu. Tuen Ollia, mutta en silti voi pelastaa häntä. Hän tarvitsee apua.

Jenny on itse ollut raittiina muutaman vuoden ajan.

– Kun muutin Suomeen, Olli talutti minut AA:han. Se on hienoin lahja, jonka olen häneltä saanut. Nyt on minun vuoroni auttaa ja tukea Ollia, Jenny sanoo.

Lue myös:

Olli Saarelan kanssa seurusteleva Jenny Rostain: ”Kukaan ei pysty enää satuttamaan minua”

Jenny Rostain ja Olli Saarela ovat seurustelleet pari vuotta. Kihloihin he menivät alkuvuodesta 2013. Kuva Sakari Majantie

Viikonlopun tapahtumista kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla