Näin onnellisilta Jennifer Lopez ja Casper Smart näyttivät vuonna 2013 otetussa kuvassa. Kuva: Reuters
Näin onnellisilta Jennifer Lopez ja Casper Smart näyttivät vuonna 2013 otetussa kuvassa. Kuva: Reuters

Pari ehti olla yhdessä viitisen vuotta.

Hiljattain 47 vuotta täyttänyt laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez on eronnut itseään 18 vuotta nuoremmasta miesystävästään Casper Smartista.

Pariskunta ehti Mirrorin mukaan pitää yhtä viisi vuotta.

Kummankaan tähden edustaja ei ole vahvistanut pariskunnan eroa, vaan siitä ovat kertoneet lehdille pariskunnan ystävät. Lähteiden mukaan ero olisi tapahtunut hyvissä väleissä, ja pariskunta aikoo pysyä ystävinä.

29-vuotias Smart on tanssija ja näyttelijä. Hänen ja Jenniferin suhteesta huhuttiin ensimmäistä kertaa vuonna 2011, kun Casper oli kiertueella Jenniferin taustatanssijana.

Ensimmäisissä yhteiskuvissa pari poseerasi vuonna 2012.

Jenniferillä on kahdeksanvuotiaat kaksoset Max ja Emme ex-miehensä Marc Anthonyn kanssa. Tänä kesänä hän juhli syntymäpäiviään Las Vegasissa muun muassa Calvin Harrisin sekä Kim Kardashianin seurassa.

Lue lisää juhlista: Jennifer Lopez täytti 47 – juhli Vegasissa hätkähdyttävässä housupuvussa

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...