Jennifer Lawrence esiintyi hymyilevänä Nälkäpeli – Matkijanärhi -elokuvan ensi-illassa, mutta kertoi itkeneensä kuvausten loppumista.

Nälkäpeli-elokuvasarjan uusin elokuva Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 1 sai ensi-iltansa Lontoossa. Yleisön suurin huomio kiinnittyi elokuvan päätähteen, Katniss Everdeenia näytelleeseen Jennifer Lawrenceen, 24.

Jenniferin yllä oli valkoinen, tikattu Diorin iltapuku, jonka etumusta koristivat pienet mustat kukkakuvioinnit. Muhkean puvun juju oli kankaan tekstuurin lisäksi avoimessa selkämyksessä ja edestä säärimittaisessa helmassa.

Jennifer kertoi surevansa sitä, että elokuvasarjan kuvaukset päättyivät.

– Voi luoja sitä nyykimisen määrää! Lopulta Josh (Hutcherson), Liam (Hemsworth) ja minä ymmärsimme, että ei tämä olekaan niin huono juttu. Tästä eteenpäin voimme hengailla yhdessä ilman, että kukaan tulee kesken kaiken koputtamaan asuntovaunun ovelle ilmoittaakseen, että meillä on enää viisi minuuttia aikaa, Jennifer sanoo.

Miten Josh Hutchersonin näyttelemän Peeta Mellarkin käy?

Liam Hemsworthin Gale Hawthorne on komearaaminen sotilas.

Jenniferin mukaan uusi elokuva jatkaa Katnissin tarinaa. Kyseessä ei ole enää pelkkä nälkäpelistä selviytyminen vaan suoranainen sota.

– Tarina muuttuu yhä synkemmäksi sekä tarinallisesti että kuvallisesti.

Jenniferin lisäksi salamavalojen räiskeeseen astelivat myös muut elokuvan tähdet, kuten Julianne Moore, Natalie Dormer, Jena Malone ja Elizabeth Banks.

Julianne Moore luotti ensi-illassa tyköistuvaan mustaan.

Natalie Dormer ajeli hiuksensa toiselta puolelta päätä Cressidan roolia varten.

Jena Malonen kanariankeltainen helma hohti punaisella matolla.

Effietä näyttelevä Elizabeth Banks huikasevassa liukuvärjätyssä iltapuvussaan.

Suomessa elokuva tulee elokuvateattereihin 19.11.

Lähteet: Daily Mail, Reuters

Voice of Finlandin uutena tähtivalmentajana aloittava Toni Wirtanen nousi Ääni ratkaisee -osiossa laulajakokelaiden suosikkivalinnaksi, mikä sai välillä muut valmentajat hermostumaan tosissaan. Kuva: Jonna Öhrnberg
Voice of Finlandin uutena tähtivalmentajana aloittava Toni Wirtanen nousi Ääni ratkaisee -osiossa laulajakokelaiden suosikkivalinnaksi, mikä sai välillä muut valmentajat hermostumaan tosissaan. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin uusi tähtivalmentaja Toni Wirtanen on viettänyt syksyn koti-isänä, kun vaimo Jannika B kilpaili Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Apulanta-muusikko Toni Wirtanen on pitänyt syksyn aikana sosiaalisessa mediassa yllä näkyvää kampanjaa Tähdet, tähdet -ohjelmassa kilpailleen vaimonsa Jannika B:n puolesta. Joka viikko hän on ylistänyt ylpeänä vaimoaan ja kannustanut häntä eteenpäin.

Ja sitä Wirtanen todella on – ylpeä. Jannika kertoi kesällä kamppailleensa uupumusta ja väsymystä vastaan. Siitä huolimatta hän päätti lähteä haastamaan itsensä vaativiin suoriin lähetyksiin – ja tuli kilpailussa lopulta toiseksi.

”Jokaisesta karikosta on olemassa väylä pois,”

– Pidän häntä sen ohjelman ehdottomana kaikkien aikojen henkisenä voittajana juuri siksi, että hän voitti itsensä niin monin kerroin siinä. Toivon, että ihmiset, jotka käyvät samoja asioita läpi, ottaisivat sen ikään kuin majakaksi. Jokaisesta karikosta on olemassa väylä pois, Wirtanen kuvailee.

Jannikan keskittyessä kilpailuun Toni vietti aikaa pariskunnan kaksivuotiaan Martta-tyttären koti-isänä. Seuraavaksi on kuitenkin isän vuoro hypätä jälleen television maailmaan, kun hän aloittaa yhtenä tammikuussa alkavan uuden Voice of Finland -kauden tähtivalmentajista.

Ottaako Jannika nyt roolin perheen somevastaavana?

– Jonkinlaista roolinvaihtoa tässä varmasti tapahtuu. Sen näkee sitten livelähteyksissä. Uskon kyllä, että saan hyvin Twitter-tukea, sillä rouva on kova twiittaamaan, Wirtanen pohdiskeli ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Hän kertoo löytäneensä itse television katselun uudestaan sosiaalisen tv:n nousun myötä.

– Vitsi, miten paljon enemmän sai esimerkiksi Vain elämäästä irti, kun kävi vetojen välissä katsomassa Twitteristä, mitä niistä puhuttiin. Onhan se tavallaan sellaista oman egon buustausta, mutta toisaalta siellä voisi olla myös jotain ihan muuta. Se on kaksiteräinen miekka, hän miettii.

”Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni”, Antti kertoo.

Laulaja Antti Tuisku avaa tuoreessa Apu-lehden numerossa tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Muusikko kertoi marraskuun alussa jäävänsä tauolle kevään 2018 areenakiertueen ja Provinssi Rockin keikan jälkeen. Syystä hän on kuitenkin vaiennut.

Nyt hän paljastaa, että aikoo hankkia tauon aikana hyvinvointivalmentajan pätevyyden.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni. Musiikkia haluan tehdä seuraavan kerran vasta sitten, kun itselläni on oikeanlainen kipinä ja visio siitä, mitä todella haluan tehdä, hän kertoo Apulle.

”Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea.”

Kun Antti marraskuussa ilmoitti tauostaan, hän kertoi tuntevansa ristiriitaisia fiiliksiä.

– Sen jälkeen aloitankin sitten määrittelemättömän pituisen keikkatauon. Olo on äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea. Kiertueen päättävän festarivedon jälkeen on aika pistää pillit pussiin ja miettiä elämää muiltakin kanteilta. Ja ladata akkuja tulevaa varten – milloin ikinä sen uuden tulemisen aika sitten onkaan, hän kertoi.

Kesällä Antti kertoi Me Naisten haastattelussa, että haluaa panostaa omaan ja läheistensä hyvinvointiin. Hän rakennutti kotiinsa suolahuoneen, vei äitinsä viime talvena lomalle Los Angelesiin ja siskonsa miehineen Berliiniin Céline Dionin keikalle.

– Olen halunnut satsata siihen, että jaksan tehdä työni mahdollisimman hyvin. Mutta haluan tarjota elämyksiä myös läheisilleni. Hiljattain mökillä yritin sanoa sukulaisille, että kertokaa, jos tarvitsette tänne jotakin, hän kertoi.