Me Naiset
|
Me Naiset
Chris Martin ja Jennifer Lawrence. Kuvat: Shutterstock
Chris Martin ja Jennifer Lawrence. Kuvat: Shutterstock

Rento Jennifer Lawrence on kaikkea muuta kuin Chris Martinin eksä Gwyneth Paltrow.

Usein lähteiden mukaan Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrence, 24, ja Coldplayn keulakuva Chris Martin, 37, ovat tapailleet siitä lähtien, kun Jennifer erosi kesäkuussa näyttelijä Nicholas Houltista, 24.

Vaikka Jennifer, Chris tai heidän edustajansa eivät ole kommentoineet suhdehuhua, kertoi tuoreen parin lähipiiriin kuuluva Sun-lehdelle, että Chris rakastui itseään 13 nuorempaan tähteen, koska tämä on kaikkea muuta kuin hänen eksänsä, tiukoista elämäntavoistaan tunnettu Gwyneth Paltrow, 41.

– Chris kokee, että hän tapailee ihmistä, joka edustaa kaikkea sitä, mitä hän on kaivannut viimeiset 11 vuotta, lähde kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saman lähteen mukaan Jennifer on tuonut uutta puhtia Chrisin elämään. Monen rakastama punaisella matolla kompasteleva ja haastatteluissa hölmöilevä Jennifer ei ota itseään liian vakavasti, vaan haluaa kuvaustensa ulkopuolella ottaa rennosti ja pitää hauskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heinäkuussa Heat-lehti kertoi Jenniferin olleen Coldplayn konsertissa Lontoossa. Lehden mukaan Jennifer ja Chris nähtiin keikan jälkeen erittäin läheisissä tunnelmissa: he olivat kuulemma jutelleet syvällisiä ja flirttailleet toisilleen tuntitolkulla.

Gwyneth ja Chris erosivat maaliskuussa yli kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Qwyneth kuvaili Goop-sivustollaan eroa "tietoiseksi irrottautumiseksi". Ennen Jenniferin ja Chrisin suhdetta huhut kertoivat, että Chris ja Qwyneth saattaisivat olla palaamassa yhteen, koska välimatka toiseen oli tehnyt heidän väleilleen hyvää.

Lue lisää:

Huhumylly pyörii: Jennifer Lawrence ja Chris Martin seurustelevat?

Neljä syytä Gwyneth Paltrow'n ja Chris Martinin eroon

Gwyneth Paltrow ja Coldplayn Chris Martin eroavat

Sisältö jatkuu mainoksen alla