Chris Martin ja Jennifer Lawrence. Kuvat: Shutterstock
Chris Martin ja Jennifer Lawrence. Kuvat: Shutterstock

Rento Jennifer Lawrence on kaikkea muuta kuin Chris Martinin eksä Gwyneth Paltrow.

Usein lähteiden mukaan Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrence, 24, ja Coldplayn keulakuva Chris Martin, 37, ovat tapailleet siitä lähtien, kun Jennifer erosi kesäkuussa näyttelijä Nicholas Houltista, 24.

Vaikka Jennifer, Chris tai heidän edustajansa eivät ole kommentoineet suhdehuhua, kertoi tuoreen parin lähipiiriin kuuluva Sun-lehdelle, että Chris rakastui itseään 13 nuorempaan tähteen, koska tämä on kaikkea muuta kuin hänen eksänsä, tiukoista elämäntavoistaan tunnettu Gwyneth Paltrow, 41.

– Chris kokee, että hän tapailee ihmistä, joka edustaa kaikkea sitä, mitä hän on kaivannut viimeiset 11 vuotta, lähde kertoo.

Saman lähteen mukaan Jennifer on tuonut uutta puhtia Chrisin elämään. Monen rakastama punaisella matolla kompasteleva ja haastatteluissa hölmöilevä Jennifer ei ota itseään liian vakavasti, vaan haluaa kuvaustensa ulkopuolella ottaa rennosti ja pitää hauskaa.

Heinäkuussa Heat-lehti kertoi Jenniferin olleen Coldplayn konsertissa Lontoossa. Lehden mukaan Jennifer ja Chris nähtiin keikan jälkeen erittäin läheisissä tunnelmissa: he olivat kuulemma jutelleet syvällisiä ja flirttailleet toisilleen tuntitolkulla.

Gwyneth ja Chris erosivat maaliskuussa yli kymmenen vuoden avioliiton jälkeen. Qwyneth kuvaili Goop-sivustollaan eroa "tietoiseksi irrottautumiseksi". Ennen Jenniferin ja Chrisin suhdetta huhut kertoivat, että Chris ja Qwyneth saattaisivat olla palaamassa yhteen, koska välimatka toiseen oli tehnyt heidän väleilleen hyvää.

Lue lisää:

Huhumylly pyörii: Jennifer Lawrence ja Chris Martin seurustelevat?

Neljä syytä Gwyneth Paltrow'n ja Chris Martinin eroon

Gwyneth Paltrow ja Coldplayn Chris Martin eroavat

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio