Oscar-voittaja Jennifer Lawrencen on erittäin pettynyt niihin, jotka varastivat hänen yksityisiä kuviaan, jakoivat ja katselivat niitä. Kuva: Reuters
Oscar-voittaja Jennifer Lawrencen on erittäin pettynyt niihin, jotka varastivat hänen yksityisiä kuviaan, jakoivat ja katselivat niitä. Kuva: Reuters

Näyttelijä Jennifer Lawrence kertoi kohuttujen alastonkuviensa olleen tapa pitää kaukosuhde virkeänä.

Marraskuun Vanity Fair -lehden kannessa poseeraava näyttelijä Jennifer Lawrence, 24, avautuu lehden haastattelussa loppukesän alastonkuvavuodosta. Hakkerit murtautuivat useiden julkkisten iCloud-tileille, ja lukuisat intiimit kuvat levisivät salamana verkossa. Lopulta syyllisten perään lähti jopa Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI.

– Se, että olen julkisuuden henkilö, näyttelijä, ei tarkoita, että pyysin tätä, vihainen Jennifer kertoi kohusta.

– Kyseessä on minun vartaloni ja sen pitäisi olla minun päätettävissäni. Se, että se ei ole minun valintani, on todella kuvottavaa.

Jennifer kertoo haastattelussa, että häntä houkutti kirjoittaa asiasta lausunto, mutta joka ikinen teksti, jota hän yritti kirjoittaa, sai hänet itkemään tai vihaiseksi.

– Aloitin kirjoittamalla anteeksipyyntöä, mutta ei minulla ole mitään, mitä minun pitäisi pahoitella. Olin neljä vuotta rakastavassa, terveessä ja hyvässä suhteessa. Kaukosuhteessa poikaystävä katselisi joko pornoa tai sinua, Jennifer kertoo.

Samalla Jennifer tulee myöntäneeksi ääneen eron pitkäaikaisesta poikaystävästään Nicholas Houltista. Nykyään Jenniferin seurustelukumppaniksi huhutaan Coldplay-yhtyeen keulakuvaa Chris Martinia, joka erosi vaimostaan Gwyneth Paltrow'sta maaliskuussa.

Kavereitakin kiinnosti

Jennifer syyttää sekä kuvien varastajia, levittäjiä että katselijoita seksuaalisesta häirinnästä.

– Se ei ole skandaali. Se on seksirikos.

Kuvia katselivat myös Jenniferin tutut, mikä oli näyttelijälle suuri pettymys.

– Kuka tahansa, joka katsoi noita kuvia, pahensi seksuaalista loukkausta. Teidän pitäisi kyyristellä häpeästä. Jopa ihmiset, jotka tiedän ja joita rakastan, sanoivat katsoneensa kuvia. En halua suuttua, mutta samaan aikaan ajattelen, että en kertonut sinulle, että voisit katsella alastonta vartaloani.

Jenniferin mielestä erityisen kamalaa oli soittaa ja kertoa tapahtuneesta isälle. Siinä vaiheessa hänen saamillaan miljoonien dollareiden palkkioilla huippusuosituista Nälkäpeli-elokuvista ei ollut mitään merkitystä.

–  Jos kuka tahansa joutuisi valitsemaan joko sellaiset rahat tai puhelun, jossa kertoo isälleen, että jotain tällaista on tapahtunut, tapahtunut ei ole sen arvoista.

– Onneksi hän oli pelaamassa golfia, joten hän oli hyvällä tuulella, Jennifer kykenee kuitenkin hieman vitsailemaan.

Jenniferin uraan kuvavuoto tuskin vaikuttaa millään tavalla, sillä hän on vakiinnuttanut asemansa A-luokan näyttelijänä. Nälkäpeli-saagakin on tulossa vähitellen päätökseensä.

– Aika parantaa, tiedäthän. En voi olla enää vihainen. En voi antaa onnellisuuteni levätä sen varassa, että syylliset saadaan kiinni, koska heitä ei välttämättä saada. Minun pitää vain löytää sisäinen rauha, Jennifer sanoo haastattelussa.

Lue myös:

Uuden Nälkäpeli-elokuvan traileri julki – katso video!

Suhde on totta: Jennifer Lawrence ja Chris Martin romanttisilla treffeillä

Huhumylly pyörii – Nicholas Hoult jätti Jennifer Lawrencen tämän ”räjähtäneen egon” takia?

Tilaajille
Antti pitää tänä syksynä kuukauden vanhempainvapaan. Kaijalla ei ole vielä vuoteen kiire töihin.
Antti pitää tänä syksynä kuukauden vanhempainvapaan. Kaijalla ei ole vielä vuoteen kiire töihin.

Kun Kaija Stormbom rakastui 20 vuotta nuorempaan Antti Lindtmaniin, hän mietti alkuun, rohkeneeko kulkea tämän kanssa käsikkäin kadulla. Ikäero ujostutti. – Jos joku kysyi ikäerostamme, en halunnut vastata, Kaija muistaa.

Kansanedustaja Antti Lindt­man, 36, taivuttaa 196-senttistä kroppaansa ja nappaa syliinsä lattianrajassa ryömivän tyttärensä Sofien, 10 kuukautta.

Sofie nauraa, Antin ääni pehmenee, kun hän juttelee tytölle. Näky saa Antin puolison Kaija...

Kun Kaija Stormbom rakastui 20 vuotta nuorempaan Antti Lindtmaniin, hän mietti alkuun, rohkeneeko kulkea tämän kanssa käsikkäin kadulla. – Paheksunnan saattoi aistia rivien välistä.

Kun Antti Lindtman ja Kaija Stormbom alkoivat tapailla toukokuussa 2005, Kaija oli nelikymppinen yksinhuoltajaäiti, Antti 22-vuotias poliitikonalku. Kahdenkymmenen vuoden ikäero vaikeutti suhdetta.

– Olimme epävarmoja siitä, mitä tästä suhteesta tulee. Minä pohdin asiaa enemmän ja jännitin ihmisten reaktioita. Jos joku kysyi minulta ikäerostamme, en halunnut vastata. En olisi välittänyt puhua koko asiasta, Kaija tunnustaa.

– Mietimme esimerkiksi sitä, rohkenisimmeko kulkea käsi kädessä julkisilla paikoilla. Jotenkin tilanne ujostutti, Kaija sanoo.

Hän muistaa yhä joidenkin ystäviensä hyvää tarkoittaneet naljailut nuoren miehen tapailusta: Mitä tuollaisesta suhteesta oikein tulee? Mihin se johtaa? Onko tuossa mitään järkeä?

Paheksunnan saattoi aistia rivien välistä.

– Jos ikäeromme olisi ollut toisinpäin, eli mies naista parikymmentä vuotta vanhempi, asiasta ei olisi kysytty kahta kertaa. Onneksi maailma on sittemmin muuttunut ikäeroasioissa suvaitsevaisemmaksi. Ehkä osin myös siksi, että julkisuudessa on näkynyt rohkaisevia esimerkkejä, kuten Ranskan presidenttipari. Olin iloinen, kun heistä alettiin kirjoittaa, Kaija Stormbom sanoo.

Anttikin muistelee, että ikäero tuntui alkuun valtavalta.

– Mutta rakkautta ei voinut estää. Aika pian tajusin, että Kaija on elämäni nainen.

Miten Antti ja Kaija jaksoivat kymmenen vuoden lapsen yrittämisen? Mitä he kertovat parin vuoden takaisesta keskenmenosta? Lue Antin ja Kaijan haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.