Oscar-voittaja Jennifer Lawrencen on erittäin pettynyt niihin, jotka varastivat hänen yksityisiä kuviaan, jakoivat ja katselivat niitä. Kuva: Reuters
Oscar-voittaja Jennifer Lawrencen on erittäin pettynyt niihin, jotka varastivat hänen yksityisiä kuviaan, jakoivat ja katselivat niitä. Kuva: Reuters

Näyttelijä Jennifer Lawrence kertoi kohuttujen alastonkuviensa olleen tapa pitää kaukosuhde virkeänä.

Marraskuun Vanity Fair -lehden kannessa poseeraava näyttelijä Jennifer Lawrence, 24, avautuu lehden haastattelussa loppukesän alastonkuvavuodosta. Hakkerit murtautuivat useiden julkkisten iCloud-tileille, ja lukuisat intiimit kuvat levisivät salamana verkossa. Lopulta syyllisten perään lähti jopa Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI.

– Se, että olen julkisuuden henkilö, näyttelijä, ei tarkoita, että pyysin tätä, vihainen Jennifer kertoi kohusta.

– Kyseessä on minun vartaloni ja sen pitäisi olla minun päätettävissäni. Se, että se ei ole minun valintani, on todella kuvottavaa.

Jennifer kertoo haastattelussa, että häntä houkutti kirjoittaa asiasta lausunto, mutta joka ikinen teksti, jota hän yritti kirjoittaa, sai hänet itkemään tai vihaiseksi.

– Aloitin kirjoittamalla anteeksipyyntöä, mutta ei minulla ole mitään, mitä minun pitäisi pahoitella. Olin neljä vuotta rakastavassa, terveessä ja hyvässä suhteessa. Kaukosuhteessa poikaystävä katselisi joko pornoa tai sinua, Jennifer kertoo.

Samalla Jennifer tulee myöntäneeksi ääneen eron pitkäaikaisesta poikaystävästään Nicholas Houltista. Nykyään Jenniferin seurustelukumppaniksi huhutaan Coldplay-yhtyeen keulakuvaa Chris Martinia, joka erosi vaimostaan Gwyneth Paltrow'sta maaliskuussa.

Kavereitakin kiinnosti

Jennifer syyttää sekä kuvien varastajia, levittäjiä että katselijoita seksuaalisesta häirinnästä.

– Se ei ole skandaali. Se on seksirikos.

Kuvia katselivat myös Jenniferin tutut, mikä oli näyttelijälle suuri pettymys.

– Kuka tahansa, joka katsoi noita kuvia, pahensi seksuaalista loukkausta. Teidän pitäisi kyyristellä häpeästä. Jopa ihmiset, jotka tiedän ja joita rakastan, sanoivat katsoneensa kuvia. En halua suuttua, mutta samaan aikaan ajattelen, että en kertonut sinulle, että voisit katsella alastonta vartaloani.

Jenniferin mielestä erityisen kamalaa oli soittaa ja kertoa tapahtuneesta isälle. Siinä vaiheessa hänen saamillaan miljoonien dollareiden palkkioilla huippusuosituista Nälkäpeli-elokuvista ei ollut mitään merkitystä.

–  Jos kuka tahansa joutuisi valitsemaan joko sellaiset rahat tai puhelun, jossa kertoo isälleen, että jotain tällaista on tapahtunut, tapahtunut ei ole sen arvoista.

– Onneksi hän oli pelaamassa golfia, joten hän oli hyvällä tuulella, Jennifer kykenee kuitenkin hieman vitsailemaan.

Jenniferin uraan kuvavuoto tuskin vaikuttaa millään tavalla, sillä hän on vakiinnuttanut asemansa A-luokan näyttelijänä. Nälkäpeli-saagakin on tulossa vähitellen päätökseensä.

– Aika parantaa, tiedäthän. En voi olla enää vihainen. En voi antaa onnellisuuteni levätä sen varassa, että syylliset saadaan kiinni, koska heitä ei välttämättä saada. Minun pitää vain löytää sisäinen rauha, Jennifer sanoo haastattelussa.

Lue myös:

Uuden Nälkäpeli-elokuvan traileri julki – katso video!

Suhde on totta: Jennifer Lawrence ja Chris Martin romanttisilla treffeillä

Huhumylly pyörii – Nicholas Hoult jätti Jennifer Lawrencen tämän ”räjähtäneen egon” takia?

Cheek suunnittelee parhaillaan jäähyväiskiertuettaan, joka päättyy elokuussa Lahteen.

Cheekin eli Jare Tiihosen, 36, elämästä kertova Veljeni vartija -elokuva saa ensi-iltansa ensi viikolla. Tarinassa on vahvasti mukana veljeys ja Antti Holma näyttelee räppärin lisäksi tämän kaksoisveljeä Jereä.

– Jere ei ole vielä nähnyt elokuvaa, eikä äiti. Yleisesti elokuvan vastaanoton tietää, kuten tietää kaiken mikä liittyy muhun. Kriitikoilta pukkaa varmaan yhtä tähteä, mutta toivottavasti yleisö diggaa. Tämä on se kaava, mikä urallani on ollut, Jare naurahti elokuvan ennakkonäytöksessä.


Läheiset ymmärtävät

Jare suunnittelee parhaillaan jäähyväiskiertuettaan, joka päättyy elokuussa Lahteen. Kun Suomen suosituin räppäri kertoi 2014 loppuvuodesta lähipiirilleen lopetusaikeista, he suhtautuivat ajatukseen ymmärtäväisesti.

– Ne, jotka ovat minua lähellä ymmärtävät miksi lopetan. Muille olen sanonut, että ette voi tietää, mitä mä tunnen.  

– Pääpointti lopettamiselle on se, että Cheekinä en keksi mitään uutta. Moni sanoo, että voithan sä tehdä kesäksi biisin tosta tai tosta. Mutta olen tehnyt biisit jo monta kertaa kaikesta Cheekille olennaisesta tematiikasta. Rakkaudesta tietysti voi aina laulaa.

Elokuvassa kuvataan myös Jaren suhdetta mallina työskentelevään yliopisto-opiskelijaan. Suhde kariutuu siihen, että rauhallisempaa kotielämää eläessä Jare ei keksi Cheekille mitään uutta kirjoitettavaa.

”Cheekinä en keksi mitään uutta.”

– Voin ihan hyvin kuvitella, että elän kymmenen vuoden kuluttua rauhallista perhe-elämää. Moni on sanonut, että voihan sulla sitten olla uusia ideoita. Mutta en mä sellaisesta halua edelleenkään tehdä musaa, Jare selventää.

Jare ei vielä tiedä, mitä tekee elokuun jäähyväiskeikkojen jälkeen.

– Ostin kotiin pienen kosketinsoittimen. Ehkä minusta tulee pianisti!

Onnea etsimässä

Cheekin viimeinen albumi kuvasi myös artistin syvempiä tuntoja ja elämää kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa.

– Nyt kuuntelen levyä, että olenpa ollut aika maassa. Tällä hetkellä minun olisi mahdotonta aloittaa noin tummanpuhuvan albumin kirjoittamista.

Mikä Jaren tekee sitten onnelliseksi?

– Sitä mietin yhä. Minulla on aina ollut kaipuu johonkin muuhun ja aika näyttää, mitä se jokin muu tulee olemaan. Mulla on hieno ja laaja kaveripiiri, josta olen onnellinen.

”Minulla on aina ollut kaipuu johonkin muuhun.”

Viime kesänä Jare päätti ostaa vuosien harkinnan jälkeen koiran. Otus on sulattanut myös miehen äidin sydämen.

– Käyn yleensä vähän enemmän Lahdessa moikkaamassa äitiä. Asun kauempana kuin Jere, enkä ole aina siinä vieressä tukemassa, mutta mulla on halu auttaa. Nyt mutsi on käynyt useammin täällä Helsingissä, kun on tuo Otus. Se on hyvä vetonaula!

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja yökerhonomistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos