Me Naiset
|
Marjut Laukia
Oscar-voittaja Jennifer Lawrencen on erittäin pettynyt niihin, jotka varastivat hänen yksityisiä kuviaan, jakoivat ja katselivat niitä. Kuva: Reuters
Oscar-voittaja Jennifer Lawrencen on erittäin pettynyt niihin, jotka varastivat hänen yksityisiä kuviaan, jakoivat ja katselivat niitä. Kuva: Reuters

Näyttelijä Jennifer Lawrence kertoi kohuttujen alastonkuviensa olleen tapa pitää kaukosuhde virkeänä.

Marraskuun Vanity Fair -lehden kannessa poseeraava näyttelijä Jennifer Lawrence, 24, avautuu lehden haastattelussa loppukesän alastonkuvavuodosta. Hakkerit murtautuivat useiden julkkisten iCloud-tileille, ja lukuisat intiimit kuvat levisivät salamana verkossa. Lopulta syyllisten perään lähti jopa Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI.

– Se, että olen julkisuuden henkilö, näyttelijä, ei tarkoita, että pyysin tätä, vihainen Jennifer kertoi kohusta.

– Kyseessä on minun vartaloni ja sen pitäisi olla minun päätettävissäni. Se, että se ei ole minun valintani, on todella kuvottavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jennifer kertoo haastattelussa, että häntä houkutti kirjoittaa asiasta lausunto, mutta joka ikinen teksti, jota hän yritti kirjoittaa, sai hänet itkemään tai vihaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Aloitin kirjoittamalla anteeksipyyntöä, mutta ei minulla ole mitään, mitä minun pitäisi pahoitella. Olin neljä vuotta rakastavassa, terveessä ja hyvässä suhteessa. Kaukosuhteessa poikaystävä katselisi joko pornoa tai sinua, Jennifer kertoo.

Samalla Jennifer tulee myöntäneeksi ääneen eron pitkäaikaisesta poikaystävästään Nicholas Houltista. Nykyään Jenniferin seurustelukumppaniksi huhutaan Coldplay-yhtyeen keulakuvaa Chris Martinia, joka erosi vaimostaan Gwyneth Paltrow'sta maaliskuussa.

Kavereitakin kiinnosti

Jennifer syyttää sekä kuvien varastajia, levittäjiä että katselijoita seksuaalisesta häirinnästä.

– Se ei ole skandaali. Se on seksirikos.

Kuvia katselivat myös Jenniferin tutut, mikä oli näyttelijälle suuri pettymys.

– Kuka tahansa, joka katsoi noita kuvia, pahensi seksuaalista loukkausta. Teidän pitäisi kyyristellä häpeästä. Jopa ihmiset, jotka tiedän ja joita rakastan, sanoivat katsoneensa kuvia. En halua suuttua, mutta samaan aikaan ajattelen, että en kertonut sinulle, että voisit katsella alastonta vartaloani.

Jenniferin mielestä erityisen kamalaa oli soittaa ja kertoa tapahtuneesta isälle. Siinä vaiheessa hänen saamillaan miljoonien dollareiden palkkioilla huippusuosituista Nälkäpeli-elokuvista ei ollut mitään merkitystä.

–  Jos kuka tahansa joutuisi valitsemaan joko sellaiset rahat tai puhelun, jossa kertoo isälleen, että jotain tällaista on tapahtunut, tapahtunut ei ole sen arvoista.

– Onneksi hän oli pelaamassa golfia, joten hän oli hyvällä tuulella, Jennifer kykenee kuitenkin hieman vitsailemaan.

Jenniferin uraan kuvavuoto tuskin vaikuttaa millään tavalla, sillä hän on vakiinnuttanut asemansa A-luokan näyttelijänä. Nälkäpeli-saagakin on tulossa vähitellen päätökseensä.

– Aika parantaa, tiedäthän. En voi olla enää vihainen. En voi antaa onnellisuuteni levätä sen varassa, että syylliset saadaan kiinni, koska heitä ei välttämättä saada. Minun pitää vain löytää sisäinen rauha, Jennifer sanoo haastattelussa.

Lue myös:

Uuden Nälkäpeli-elokuvan traileri julki – katso video!

Suhde on totta: Jennifer Lawrence ja Chris Martin romanttisilla treffeillä

Huhumylly pyörii – Nicholas Hoult jätti Jennifer Lawrencen tämän ”räjähtäneen egon” takia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla