Jenni Vartiaisesta oli kiva oppia tuntemaan Samuli Edelmannista muukin kuin kivikasvoinen puoli.

Jenni Vartiainen,31, paljastaa suostuneensa artisteista viimeisenä mukaan Vain elämää -ohjelmaan. Mutta mitä uutta saamme sarjan myötä tietää Jenni Vartiaisesta?

– Ainakin mun herkkyys tulee esille, Jenni sanoo.

Muusikon osallistumisintoa jarrutti ensin se, että kyseessä on tosi-tv-ohjelma.

– Olin ajatellut, kaksitoista vuotta sitten televisiossa olleena, etten tee enää koskaan telkkaria, Jenni sanoo viitaten Popstars-ohjelmaan, jonka kautta hän ja Paula Vesala nousivat julkisuuteen vuona 2002.

– Piti hypätä pois omalta mukavuusalueelta, se mietitytti aika paljon.

Ohjelman kuvausten myötä myös muut artistit tulivat uudella tavalla tutuiksi.

– Samuli ehkä yllätti eniten. Nyt kun pääsi näkemään Samulia myös vapaa-ajalla ja sitä, miten tunnetyyppi hän on. Oli kivaa oppia tuntemaan semmoinen Samuli myös, eikä vain se kivikasvoinen.

Entä mikä yksityiskohta jäi kuvausviikosta parhaiten mieleen?

– Se, kun olimme savusaunassa ja... Ah, enhän mä varmaan saakaan kertoa!

Lue myös:

Paula Vesala Vain elämää -sarjasta: Vesku on porukan kauhukakara

Vesa-Matti Loiri aloittaa uuden Vain elämää -kauden

Jenni Vartiainen: "Keikkakaudella nukun neljä tuntia yössä"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!