Illan Vain elämää -jaksossa Paula Vesala esittää Kiittämätön-kappaleen, joka on Jenni Vartiaiselle erityisen tärkeä. Siinä palataan Jennin vaikeisiin lukioaikoihin.

Paula Vesala esittää Jenni Vartiaisen Vain elämää -päivänä grunge-version Jennille henkilökohtaisesta kappaleesta. Kiittämätön-biisi kertoo Jennin vaikeasta lukioajasta.

– Olen valinnut biisin, jonka teksti me ollaan yhdessä kirjoitettu. Se sijoittuu meidän yhteiseen maisemaan eli lukioaikoihin. Ne ajat ei ollut meille kummallekaan mikään "best of times", Paula kertoo illan jaksossa.

Paulan mukaan Jenni kutsui hänet aikoinaan kotiinsa ja näytti seitsemän tai kahdeksan A4:sta, johon oli purkanut salaisia tunteitaan. Paula kirjoitti kappaleen Jennin tekstin perusteella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Se on itelle tosi tärkeä biisi. Palasin ajassa taaksepäin lukioaikoihin. Meillä on Paulan kanssa sama lukiotausta, ja oli kiva, että joku tyyppi, joka tietää, missä mä oon ollut ja mikä on tarinan tausta, pystyi tuomaan siihen oman lisänsä. Se oli itelle tosi iso pala käsiteltäväksi siinä hetkessä, niin selkeytti asioita, että kävi toisen kanssa niitä läpi, Jenni kertoo ohjelmassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paulan esityksen jälkeen Jenni on silminnähden hämillään.

– Tuntuu, että herkistyy, mutta samalla siinä biisissä on se toinen puoli: se jumalaton vitutus, Jenni purkaa tuntojaan.

Paula kertoo yrittäneensä tuoda tekstissä esiin Jennin piiloangstin ja surun, jonka taustoista Paula tietää. Samuli Edelmannia kiinnostaa, millaista surua Jennillä on elämässään ollut, ja hän yrittääkin saada Jennin avaamaan sisintään. Lue lisää täältä.

Katso Paulan angstinen esitys videolta. Video: Nelonen

Lue myös:

Miksi Vain elämää -ohjelmassa ei enää juoda alkoholia?

Jenni Vartiainen: "Olen huono luottamaan"

Elastinen paljastaa salatun puolensa: piilotteli asiaa 20 vuotta

Vesku Loirille tehtiin vatsalaukun ohitusleikkaus: paino putosi 70 kiloa

Paula Vesala läheistensä kuolemista: "Se oli semmoista, että nyt kaikki vaan suoraan ruumisarkkuun"

Vesa-Matti Loiri MTV:lle: "Kävely on töpöttelyä, koska sairaus tuhosi jalkapohjat"

 

Katso videot:

Vesa-Matti Loirin tulkinta Armo-kappaleesta pysäytti kaikki - katso koko esitys

Elastinen esitti Nauravan kulkurin ensi kertaa livenä

Kaikki Vain elämää -jutut löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla