Jenni Banerjee näytteli Salatuissa elämissä vain puoli vuotta. Kuva: Veikko Kähkönen
Jenni Banerjee näytteli Salatuissa elämissä vain puoli vuotta. Kuva: Veikko Kähkönen

Puoli vuotta Salkkareissa näytellyt Jenni Banerjee nähtiin tiistaina viimeistä kertaa sarjassa.

Näyttelijä Jenni Banerjeen, 33, Salatut elämät -pesti on loppunut. Hänen roolihahmonsa kirurgi Katariina Mäkelä kirjoitettiin ulos sarjasta ja hahmo nähtiin tiistaina viimeistä kertaa televisiossa.

Jenni ehti näytellä sarjassa vain puoli vuotta. MTV.fi:n mukaan Jenni ei kuitenkaan ole erityisen pahoillaan pestin päättymisestä, sillä hänen kotinsa on Englannissa.

– Eihän sitä vuosikausia ole järkeä edestakaisin ravata. Mutta ei se mitenkään raskasta ollut, päinvastoin mukavaa. Tulen tekemään jatkossakin töitä Suomessa. Määräaikaiset hommat on aika helppo aikatauluttaa, Jenni sanoi lehdelle.

Alun perin Jenni tuli sarjaan vain parin kuukauden varoitusajalla, kun Katariinan edellinen näyttelijä Jasmin Hamid lähti Lotto-lähetyksen juontajaksi.

– En ole seurannut Salkkareita. En ylipäätään edes katso kauheasti televisiota, Jenni kertoi tuolloin Me Naisille.

Mies ja elämä Englannissa

Englannissa Jenni on asunut kesästä 2013. Siellä häntä odottavat Dexter-chihuahua ja miesystävä. Jenni kertoi maaliskuussa, että hän tapasi yrittäjänä tyskentelevän Shaun aikoinaan Tukholmassa, missä kumpikin oli työmatkalla. Ihastus iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Jenni kuvaili puolisoaan brittiherrasmieheksi, jolla on sydän täynnä kultaa.

– Olen saanut itsevarmuutta ja oppinut paremmin avaamaan tunteitani puhumalla. Se millaisen ihmisen kanssa on, muokkaa myös sitä, millainen itse on. Arvostan jokaista suhdettani. Kaikki kokemukseni ovat vaikuttaneet siihen, millaista polkua elämäni etenee.

– Ja taitaa olla vain hyvä, että löysin vierelleni järki-ihmisen. Vastakohdat ovat hauska yhdistelmä. Jos kumpikin painaisi koko ajan tunnekanavalla, arjesta voisi kehittyä liian dramaattista, Jenni kertoi. Lue koko haastattelu täältä.

Lue myös:

Salkkarit-näyttelijöillä oma autonkuljettaja - tässä syy

Reino Nordin lyttää suosikkisarjan: "Ihan hirveetä roskaa"

Salkkarit-Talea näyttelevä Emil Hallberg: "On superluksusta asua vielä äitin kanssa"

Palaako äitiyslomalle jäänyt Sara Parikka enää koskaan Salkkareihin?

Tämä on todellinen syy, miksi Kari Taalasmaa palasi Salkkareihin

Näillä tunnetuilla näyttelijöillä on Salkkarit-menneisyys