Jenni Banerjee näyttelee Zorron rakastettua Eleniä Taaborin kesäteatterissa. Kuva: Sakari Majantie
Jenni Banerjee näyttelee Zorron rakastettua Eleniä Taaborin kesäteatterissa. Kuva: Sakari Majantie

Näyttelijä keskittyy nyt työntekoon mutta haaveilee lapsista. 

Näyttelijä Jenni Banerjee, 34, nähdään tänä kesänä Nurmijärvellä Taaborinvuoren kesäteatterissa Zorro-näytelmässä Elenin roolissa. Näytelmän ensi-ilta koittaa tulevana perjantaina.

– Kyseessä on ensimmäinen kesäteatteriroolini, ja olen todella innoissani, kaunotar hehkutti näytelmän lehdistötilaisuudessa tiistaina.

Jenni muutti pari vuotta sitten Englantiin ja suhaa nyt säännöllisesti Lontoon, Manchesterin ja Helsingin väliä. Lontoossa hän tekee töitä ja rakentaa uraansa, pohjoisempana Manchesterin maaseudulla taas asuu Jennin yrittäjärakas Shaun, 43.

– Lontoossa tapaan agenttiani, sekä käyn castingeissa ja koekuvauksissa. Muut ajat vietän Manchesterissa ja maaseudulla, jossa käyn vuorilla vaeltamassa, kirjoitan ja rentoudun, Jenni kertoo arjestaan Englannissa.

Manchesterin maaseudulla viihtyvät myös Jennin rakkaat chihuahuat Dexter ja Loxley, jotka olivat emäntänsä mukana myös teatteriharjoituksissa Nurmijärvellä.

Jenni kertoo kiintyneensä uuteen kotimaahansa, eikä suunnittele pysyvää paluuta Suomeen. Työt kuitenkin lennättävät häntä tänne säännöllisesti.

– Kyllähän rakkaus on se suurin syy, joka minut Englannissa pitää. Tiedostan, että minulle on helpompaa asua siellä, kuin miehelläni olisi Suomessa, hän pohtii.

Jalat maassa

Jennillä on jalat maassa uran rakentamisen suhteen. Hän tietää, että menestys kilpaillulla alalla vaatii pitkäjänteisyyttä ja paljon työtä. Vain harvat ja valitut nousevat tähtikastiin.

– Minulle menestys ei ole itsetarkoitus. Se tulee jos on tullakseen. Kunhan saan tehdä sitä mitä rakastan, niin olen tyytyväinen, hän toteaa.

Salatut Elämät -sarjassa viime vuonna suomalaiskatsojia ilahduttanut Jenni keskittyy nyt työntekoon ja myöhemmin perhehaaveisiin, joihin kuuluu lapsia, koiria ja hevosia. Shaun lentää lähipäivinä Suomeen katsomaan rakkaansa teatteriesityksen. Hän on käynyt maassamme useasti ja tykästynyt eritoten maaseutuun. Jenni suunnittelee vievänsä hänet autoreissulle lempiseuduilleen Turun Saaristooon.

– Hän ei välttämättä ehdi ensi-iltaan, mutta tulee kuitenkin. Eikä hän ymmärrä kieltä, mutta toivottavasti nauttii muuten. Onhan näytelmässä myös visuaalisuutta ja musiikkia, Jenni naurahtaa.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.