Jenni Alexandrova kuvaa kesällä salaista tv-projektia, josta tiedotetaan elokuun alussa. “Kyseessä on todella nasta ohjelma”, hän kuvaili. Vierellä avopuoliso Jussi Heikelä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Jenni Alexandrova kuvaa kesällä salaista tv-projektia, josta tiedotetaan elokuun alussa. “Kyseessä on todella nasta ohjelma”, hän kuvaili. Vierellä avopuoliso Jussi Heikelä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Uusperhettä pyörittävän juontajapariskunnan kissa sai nimekseen Obi-Wan Kenobi.

Juontajapariskunta Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä avasivat perjantai-iltana EM-jalkapallon kisakauden Helsingin O'Learyssa. Pariskunta päätyi yhteen samalla työpaikalla, kun he molemmat tekivät töitä Radio Rockilla.

– Hyvää kuuluu. Työt ja perhe-elämä pitävät kiireisenä. Hankimme myös hiljattain brittiläisen lyhytkarvaisen kissanpennun, jonka nimeksi tuli Obi-Wan Kenobi Tähtien sodan mukaan, Jenni kertoi pariskunnan arjesta.

Kissanpentu on kuulemma odotettu ja tervetullut lisäys uusperheeseen, johon kuuluvat Jussin kaksi lasta sekä Jennin 6-vuotias poika.

– Se on tosi suloinen ja helppo. Se nukkuu suurimman osan päivää, mitä nyt tuhosi viimeksi vessapaperit, Jenni kertoi.

Unelma toteutuu

Jenni paiskii parhaillaan hommia Radio Suomipopin iltapäiväjuontajana Sami Kurosen parina. Jussi toimii yrittäjänä, tekee puhekeikkoja ja aloittelee podcast-ohjelmaa.

– Kesämme tulee olemaan kissanpennun ja lasten kanssa touhuamista. Hyvin perinteistä settiä.

Pariskunta ehtii myös toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja  kiertää viikon ajan kaksistaan avoautolla viinitiloja Ranskassa.

– Se tehdään elokuussa. Kesällä aiomme myös veneillä. Vuokraamme moottoriveneen. Jussi on sellainen vanha merikarhu. Itse lähinnä keskityn auringonottoon ja samppanjanjuontiin, Jenni sanoi.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.