Krista Haapalainen. Kuva: Sakari Majantie
Krista Haapalainen. Kuva: Sakari Majantie

Missikaunotar on alkanut harkita muuttoa rakkaansa luo New Yorkiin.

Miss Suomen perintöprinsessa Krista Haapalainen viihtyy hyvin parisuhteessaan amerikkalaisen rakkaansa kanssa, vaikka ikävöikin tätä kovasti. Krista on seurustellut syyskuusta asti liikemiehenä New Yorkissa työskentelevän Kevinin kanssa.

– Etäsuhteen karmeus on iskenyt nyt toden teolla. Mitä enemmän näemme, sitä enemmän ikävöin häntä, kun olemme erossa toisistamme. Se on supertylsää, Krista kertoi Akoyan korunäyttelyssä torstaina.

Krista on vieraillut poikaystävänsä luona kuutisen kertaa, ja Kevin on käynyt muutamaan otteeseen Suomessa. Nyt Krista on alkanut pohdiskella, pitäisikö hänen muuttaa Nykiin.

– Voisin todellakin kuvitella muuttavani kaupunkiin. Viime reissuillani olen nähnyt, miten paikalliset elävät ja missä he käyvät. Samalla olen alkanut katsella New Yorkia sillä silmällä, että joskus mahdollisesti asuisin siellä. Ei minua Suomessa mikään pidättele.

Mallinhommien ja promootiotöiden lisäksi Krista työskentelee Imperial Health Club -kuntosalilla ja viimeistelee tradenomintutkintoaan Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta.

– Kouluni on käyty, kunhan vain saan lähetettyä opinnäytetyöni tarkistukseen. Kenties voisin pitää jonkinnäköiset juhlat valmistuttuani. Täytin juuri 25 vuotta, joten ehkä ne olisivat yhdistetyt synttärit ja valmistujaisjuhlat, Krista pohdiskeli.

Lue myös:

Krista Haapalainen yrittää taas Miss Suomeksi: "Kruunu jäi harmittavan lähelle"

Miss Suomi Bea Toivosen perheessä naiset kisaavat kauneudesta

Uskaltaisitko etäsuhteeseen? Näistä syistä se kannattaa

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.

 

Raskaus oli yllätys lapsettomuudesta kärsineille Satu Taiveaholle ja Antti Kaikkoselle.

Suvanto ry:n toiminnanjohtaja Satu Taiveaho, 41, kertoo Ilta-Sanomissa, että tuli syksyllä yllättäen raskaaksi. Satu oli ihmetellyt erikoisia oireitaan ja mietti ensin, ovatko vaihdevuodet alkamassa. Raskaus oli yllätys, sillä Satu ja hänen kansanedustajapuolisonsa Antti Kaikkonen, 43, ovat kärsineet lapsettomuudesta vuosia. Syksyllä raskaus päättyi kuitenkin keskenmenoon jo aikaisessa vaiheessa. 

”Se oli erittäin hämmentävä ja yllättävä asia.”

– Se oli erittäin hämmentävä ja yllättävä asia. Ja totta kai myös surullinen. Olen kuitenkin yrittänyt kääntää asian mielessäni iloiseksi ja ajatellut, että olen ainakin kerran elämässäni ollut vähän aikaa raskaana, Satu kertoo IS:ssa.

Satu ja Antti ovat puhuneet lapsettomuudesta avoimesti julkisuudessa ja kertoneet, ettei hedelmöityshoidoistakaan ole ollut apua. Syytä lapsettomuuteen ei ole löytynyt. Myös adoptioprosessi kariutui aivan viime metreillä syksyllä 2011 Antin vaalirahakohun takia.

”Ehkä on pientä toiveekkuuttakin.”

– Meidän kohdalla asia (keskenmeno) ei varmasti ollut kauhean iso suru sen takia, että emme ole osanneet tai edes uskaltaneet ajatella asiaa. Sen jälkeen asia on kuitenkin pyörähdellyt mielessä. Ehkä on pientä toiveekkuuttakin, Satu kertoo IS:ssa.

Tällä hetkellä Satu ja Antti ovat kahden pienen lapsen sijaisvanhempia. Syksyllä 2014 heistä tuli pienen pojan sijaisvanhempia ja vuonna 2015 perheeseen saapui kolmevuotias tyttö.

Sadun ja Antin tie vanhemmiksi on ollut pitkä ja raskas. Lue parin yhteishaastattelu parin vuoden takaa: