Räppäri Jay Z vaimonsa Beyoncén sekä tyttärensä Blue Ivyn kanssa. Kuva: Reuters
Räppäri Jay Z vaimonsa Beyoncén sekä tyttärensä Blue Ivyn kanssa. Kuva: Reuters

Rymir Satterthwaite haastoi Jay Z:n oikeuteen.

Radar Onlinen mukaan Rymir Satterthwaite väittää, että räppäri Jay Z on hänen isänsä. 21-vuotias nuorukainen, itsekin räppäri, on haastanut 45-vuotiaan isäehdokkaansa oikeuteen, koska väittää tämän vaikeuttaneen isyyden tunnustamista ja vääristelleen tietoja.

Rymirin mukaan hänen äidillään Wandalla olisi ollut 1990-luvulla läheinen suhde Jay Z:n kanssa. Radar Onlinen mukaan myös Rymirin äiti olisi yrittänyt saada Jay Z:tä isyystesteihin vuonna 2010, mutta tuolloin oikeus ei ottanut asiaa käsiteltäväkseen. Uusi oikeusjuttu on avattu joulukuussa 2014.

Yhdennäköisyyttä vai ei? Katso kuvat Rymiristä ja Jay Z:stä täältä.

Rymir Satterthwaite kaipaa väitetyltä isältään rahallista apua opintoihin ja sairaalalaskuihin. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun menestyneen räppärin lapsi ilmestyy julkisuuteen kuin tyhjästä: vuonna 2011 uutisoitiin, että malli Shanelle Scott olisi synnyttänyt Jay Z:n lapsen.

Jay Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, on nykyään naimisissa muusikko Beyoncén, 33, kanssa. 2000-luvun alkupuolelta saakka yhdessä olleella parilla on kolmivuotias tytär Blue Ivy.

Lue myös:

Tämä tuore kuva paljastaa: superparin erokohu törkeä markkinointikikka?

Valehteliko Jay-Z ikänsä?

Tilaajille
Henkilökohtaiset avustajat Linda Laaksonen (vas.) ja Tiia Dahlqvist lähtevät Jaanan kanssa syyskuussa MM-kisoihin Yhdysvaltoihin. Mukaan lähtee tietenkin myös Legolas-hevonen. Kuva: Jouni Harala
Henkilökohtaiset avustajat Linda Laaksonen (vas.) ja Tiia Dahlqvist lähtevät Jaanan kanssa syyskuussa MM-kisoihin Yhdysvaltoihin. Mukaan lähtee tietenkin myös Legolas-hevonen. Kuva: Jouni Harala

Jaana Kivimäki halvaantui, kun hevoskuljetusauton lastaussilta katkaisi hänen selkärankansa. Ensin Jaana oli katkeroitua, mutta sitten hän päätti selviytyä.

Punaisen omakotitalon oven avaa hymyilevä emäntä. Vaikka kello on vasta yksitoista, Jaana Kivimäki , 44, on ehtinyt jo paljon. Hän on herännyt kuudelta, ruokkinut hevosensa ja ajanut 25 kilometrin päähän ratsastushallille...

Näyttelijä Hannu-Pekka Björkman ei paljasta parisuhdestatustaan. – Siellä on ollut aika paljon höpö höpö -juttuja, valitettavasti.

Näyttelijä Hannu-Pekka Björkman, 49, on ollut niin kiireinen, että hän ei ole ehtinyt pitämään edes kesälomaa kahteenkymmeneen vuoteen.

– Tänä kesänä en ottanut ainuttakaan työtarjousta vastaan. Olen ollut Madridissa, mökillä, hoitamassa vanhaa äitiäni ja viettänyt paljon aikaa lasteni kanssa, Hannu-Pekka kertoo Suomen Kansallisteatterin syyskauden avajaisissa.

– Olen tehnyt viime aikoina niin paljon elokuvatöitä, että koin tarvitsevani vapaan kesän. Huomasin, että tänä syksynä tulee neljä elokuvaa, esimerkiksi Tyhjiö ja Ihmisen osa, joissa olen mukana. Ehkä se riittää joksikin aikaa.

Hannu-Pekka aikoo viettää kaksi viimeistä kesälomaviikkoaan Valamon luostarissa uutta kirjaa kirjoittaen.

– Ortodoksina käyn siellä rauhoittumassa. Olin siellä kesäkuussa ristisaatossa. Myös kummisetäni Kalle Holmberg oli ahkera Valamon kävijä, Hannu-Pekka kertoo.

Hannu-Pekan kausi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön professorina päättyi helmikuussa, jolloin hänet kiinnitettiin vakituiseksi näyttelijäksi Suomen Kansallisteatteriin.

Syksyllä hän näyttelee Fjodor Dostojevskin Karamazovin veljeksissä.

– Olo on samanlainen, kun meni nuorena uuteen työpaikkaan. Kun on työyhteisön uusi jäsen, miettii aina, että mitäs täällä tapahtuu. Totta kai olen iloinen, että sain Kansallisteatterista hautakivisopimuksen.

Hannu-Pekka aikoo kuitenkin rauhoittaa työtahtia.

– Päätin, että laitan ajan rahan edelle. Minulla ei ole enää kauheaa pakkoa olla joka jutussa mukana. Tosin viisikymppisille miehille on paljon töitä, ja isoimmat roolit voivat olla vielä edessä.

”Minulla ei ole enää kauheaa pakkoa olla joka jutussa mukana.”

Hannu-Pekka täyttää ensi vuonna 50 vuotta.

– Minulla ei ole mitään villitystä. Tai jos se iskee joku päivä suihkussa, niin tiedän, mikä se on. Ei viisikymppinen vanha ole, mutta ehkä ikä antaa mahdollisuuden rauhoittua.

Hannu-Pekka oli naimisissa näyttelijä Minna Haapkylän kanssa vuoteen 2014 asti, ja heillä on kaksi poikaa. Eron jälkeen Hannu-Pekka on ollut rakkauselämästään vaitonainen.

– En kerro, Hannu-Pekka nauraa, mutta myöntää ainakin tavanneensa uusia tuttavuuksia.

– Siellä on ollut aika paljon höpö höpö -juttuja, valitettavasti.