Prinssi Harry. Kuva: Reuters
Prinssi Harry. Kuva: Reuters

Hyviä uutisia prinssistä haaveileville: Harry on jälleen vapaa! Tarkemmin ajatellen se ei ehkä olekaan niin hyvä uutinen.

Britannian halutuimmaksi poikamieheksi tituleerattu prinssi Harry kuuluu olevan jälleen vapailla markkinoilla. Brittilehtien mukaan prinssi, 29, on eronnut tanssijatyttöystävästään Cressida Bonasista, 25

Sumujen saarella eroa pidetään hyvin yllättävänä, sillä parin huhuttiin jo suunnittelevan kihloja ja häitä. Aivan vastikään heidät myös nähtiin yhdessä kuhertelemassa edustustilaisuudessa. Pari alkoi seurustella kaksi vuotta sitten, kun Harryn serkku, prinsessa Eugenie, esitteli heidät toisilleen.

Cressida Bonas ja prinssi Harry. Kuva: Reuters

Daily Mailin tietojen mukaan pari olisi päättänyt vetää henkeä yhteistuumin ja he ovat yhä hyviä ystäviä. Joidenkin tietojen mukaan prinssi taas olisi jättänyt "liian takertuvan" tyttöystävänsä.

– Harry on raivoissaan vihjailuista, joiden mukaan eron syy olisi se, että Cressida olisi ollut liian riippuvainen hänestä. Cressida on yksi itsenäisimmistä ihmistä, joita prinssi tuntee, ystävä sanoo Daily Mailissä.

Ystävien mukaan Cressida olisikin ollut erossa jopa aloitteellinen osapuoli: nuori nainen haluaa panostaa nyt omaan uraansa, mikä on vaikeaa prinssin kanssa seurustellessa. Edustuspuolison rooli ei houkuttele nykyaikaista naista.

Prinssistä haaveilevat saattavat joutua pettymään, sillä ystävien mukaan ei olisi ihme, jos Harry ja Cressida palaisivat pian yhteen. Biletystaidoistaan kuulun Harryn rakkauselämää seurataan Britanniassa ehkä kiihkeämmin kuin kenenkään muun. Punapää seurusteli pitkään lakiopiskelija Chelsy Davyn kanssa. Tämänkin suhteen kerrottiin kariutuneen siihen, ettei Chelsy kestänyt jatkuvaa julkisuutta, joka prinssin mukana tulee.

Lue myös:

Kate ja William ovat kuin Diana ja Charles