”Olin vetänyt suhteessamme roolia, lekkinyt jotain saatanan kuningasta ja yrittänyt olla cool", Jari Mentula kertoo kirjassa parisuhdekriisistään. Kuva: Sanoma-arkisto/Rami Marjamäki
”Olin vetänyt suhteessamme roolia, lekkinyt jotain saatanan kuningasta ja yrittänyt olla cool", Jari Mentula kertoo kirjassa parisuhdekriisistään. Kuva: Sanoma-arkisto/Rami Marjamäki

Bull's All Out -kirjasta selviää, että Jari ja Maru Mentulan suhde on ollut vaakalaudalla monta kertaa.

Kehonrakentaja ja yrittäjä Jari Bull Mentula, 40, ja hänen tuore vaimonsa Mazurella ”Maru” Mentula (o.s. Vaalikivi), 30, kertovat Bull’s All Out -kirjassa suhteensa kriiseistä. Suhteen alku ei ollut helppo, sillä Marun mukaan seurustelu meni täysin Jarin ehdoilla.

– Tajusin, että tämä nyt on tätä samaa kuin edellisessä suhteessani, kaikki tehdään niin kuin toinen haluaa, nähdään, kun hänelle sopii ja syödään, kun hänen pitää syödä. Siinä ei ole mahdollisuuksia pitää spontaanisti hauskaa, Maru kertoo kirjassa.

Jari ja Maru tapasivat, kun Maru alkoi harjoitella body fitness -kilpailuihin ja Jari ryhtyi hänen valmentajakseen.

Maru ehti päättää suhteen, mutta antoi sittemmin Jarille uuden mahdollisuuden – jopa pari kertaa.

– Sitten Jari mokasi pahasti ja päätin, että jätän hänet lopullisesti.

Jari selittää kirjassa, että vaikeudet joutuivat siitä, että hänen oli vaikea rakastaa ja sitoutua.

– Jollain tasolla ajattelin, että jos sitoudun suhteeseen, se on pois treenaamisestani ja bisneksen tekemisestä. En tuolloin vielä tiennyt, että olin totaalisen väärässä.

– Lopulta mokasin niin pahasti, että menetin Marun, Jari harmittelee kirjassa.

”Tilanne oli katastrofaalinen.”

Jutta Gustafsberg tuki vaikeimpina hetkinä

Ero sai lopulta Jarin pysähtymään ja miettimään, mitä hän todella haluaa.

– Tilanne oli katastrofaalinen. Olin ollut muuttamassa ja muistan, kuinka istuin tyhjässä hämärässä kämpässä sängyn laidalla ja itkin. Jutta (Gustafsberg) oli ainoa, jolle pystyin puhumaan. Hän oli aivan huikea tukiessaan minua, vaikkakin totesi, että olen ollut täysi kusipää ja että minun oli vain lähdettävä selvittämään tilannetta. Tajusin, etten pystyisi elämään ilman Marua.

Jarin mukaan ongelma ei ollut hänen tunteensa Marua kohtaan, vaan se, että hän oli vetänyt suhteessa roolia, leikkinyt jotain saatanan kuningasta ja yrittänyt olla cool.

– Vasta tuon kriisin aikana opin kohtaamaan tunteeni, uskalsin vihdoin olla oma itseni ja ennen kaikkea pystyin ottamaan rakkautta vastaan. Uskalsin rakastua täysillä vasta sen jälkeen, kun suhteemme oli karahtanut kovaa kiville, Jari kertoo.

 

❤️

A photo posted by Maru Mentula (@marbellamaruu) on

Kriisin jälkeen Jari ja Maru muuttivat yhteen. Perheeseen kuuluvat myös Marun tytär Ronja (kuvassa) sekä chihuahuat Kerttu ja Elli. Naimisiin pari meni tänä kesänä.

– Jarilla on maailman suurin sydän, ja nykyään hän näyttää niin rakkautta kuin tunteitaankin avoimemmin. Heti ensimmäiseksi aamulla Jari halaa ja suukottaa minua ja kertoo rakastavansa minua, Maru kuvailee.

Bull's All Out -kirja (toim. Elina Tanskanen, WSOY) julkaistiin 17.8.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja yökerhonomistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: