Me Naiset
|
ME NAISET
Jari Sarasvuo ja Sami Minkkinen. Kuvat: Sanoma-arkisto
Jari Sarasvuo ja Sami Minkkinen. Kuvat: Sanoma-arkisto

Joskus sattumapuhelusta voi syntyä hyvin mielenkiintoinen keskustelu. 

Havaintoja parisuhteesta -blogia kirjoittava Sami Minkkinen, 40, kertoo Facebook-sivuillaan pari päivää sitten saamastaan puhelusta Jari Sarasvuolta, 51. Hän kertoo olleensa innosta soikeana, kun hänen ihailemansa mediapersoona ilmoitti olevansa langanpäässä.

– Olin, että nyt alkaa vuosi pysäyttävästi. Fanitan nimittäin Jari Sarasvuota. Olin aivan pähkinöitä, mitä hänellä minulle on asiaa, Sami kirjoittaa.

Todellisuudessa Jarilla ei ollut Samin harmiksi juuri hänelle asiaa, vaan Jari oli yrittänyt tavoitella samannimistä hypnotisoijaa. Bloggaaja ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi, vaikka väärinkäsitys ilmenikin nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Minä sanoin, että minä en hypnotisoi, mutta haluatko kuulla jotain rakkaudesta. Olen nimittäin rakkausbloggari. Niin minä tulin sanoneeksi hurjassa rohkeuspuuskassa. Ja kyllähän me sitten jokunen hetki rakkaudesta puhuttiinkin, Sami kirjoittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jari vahvistaa Twitter-tilillään, että kyseinen puhelu todellakin tapahtui viime viikon torstaina.

– Ristus että tuo oikea Sami Minkkinen osaa kirjoittaa! Vahvistan tapahtuneen. Oli hieno kohtaaminen puhelimessa. Sattumaa niin kuin elämä on, Sarasvuo kirjoittaa Twitterissä.

Eräs Twitter-käyttäjä kommentoi Jarin postausta sanoilla: ”Onneksi meillä on Sami Minkkisiä, jokaiseen tarpeeseen juuri oikeita.”

Tähän kommenttiin Jari innostui kehumaan entisestään puhelimen päähän sattunutta Samia.

– Mutta sattumapuhelussa kohtaamani Sami Minkkinen on sielukkain. Hauska ja tilanneherkkä, hän kirjoittaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla