”En muuttaisi Jari-Matissa mitään”, Maisa sanoo. Kuva: Milka Alanen
”En muuttaisi Jari-Matissa mitään”, Maisa sanoo. Kuva: Milka Alanen

Rallitähti ja tv-kasvo muuttivat yhteen elokuussa. Heidän kotonaan työnjako on juuri nyt selvä: Maisa hoitaa kodin, Jari-Matti kustantaa elämän.

Ralliautoilija Jari-Matti Latvalan, 31, ja tv-kasvo Maisa Torpan, 25, suhde alkoi vauhdilla huhtikuussa. Nyt pariskunta asuu yhteisessä kodissa Pohjois-Helsingissä ja haaveilee ”suurista pohojalaisista häistä”.

Kummankin työ vie maailmalle ja lohkaisee ison siivun ajasta. Siksi pari on päättänyt, että nyt Jari-Matin ura on heille ykkösjuttu.

– Minulla on keikkaluonteinen työ, Maisa kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Olen vähentänyt sitä, jotta Jari-Matti saa toteuttaa omia unelmiaan. Haluan tehdä kaikkeni sen eteen, ettei hänellä ole kotona stressiä. Ajattelen, että paikkani on nyt Jari-Matin tukena. Voin toteuttaa omia unelmiani myöhemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Haluan tehdä kaikkeni sen eteen, ettei Jari-Matilla ole kotona stressiä.“

Jari-Matti on aina ollut urakeskeinen tyyppi, joka haluaa saavuttaa kaiken mahdollisen rallimaailmassa.

– Sanoin heti suhteemme aluksi, miten asia on. Arvostan valtavasti, että Maisa hoitaa kotipuolen elämästämme ja tukee minua urallani.

Soimaa siipeilystä

Pari on saanut kuulla työnjaostaan muilta ihmisiltä.

– Olemme saaneet kuulla, että Maisa on kanssani vain rahan takia, Jari-Matti kertoo. 

– Minua on kritisoitu siitä, että elän Jari-Matin rahoilla. En ymmärrä miksi. Jos minä elättäisin meidät, kukaan ei sanoisi mitään, Maisa sanoo.

Maisa on aina arvostanut perinteisiä sukupuolirooleja. Myös aiemmissa suhteissaan hän on jäänyt kotiin.

– Olen aina ollut sitä mieltä, että mies on perheen pää. Hän tuo perheeseen turvan, ja minä hoidan mieluusti kodista oman osuuteni.

Jari-Matille Maisan päätös ottaa vetovastuu arjen pyörittämisestä on ollut tärkeä.

“Haluan maksaa Maisalle reissuja ja taata, että hän saa kaiken tarvitsemansa.“

– Yritän myös kompensoida sitä. Haluan maksaa Maisalle reissuja ja taata, että hän saa kaiken tarvitsemansa, Jari-Matti kertoo.

Mikä toisessa viehättää eniten? Lue Jari-Matin ja Maisan haastattelu Me Naisten numerosta 38/2016!

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

nainen

Ei kai siinä muuten mitään oliskaan, mutta kun tuo nainen on ollut täys hepsankeikka aiemmin, niin en minä ainakaan luottaisi noin nopeasti ihmiseen, jolla on sutturan historia. Ymmärrän että miehillä päässä pimahtaa kun näkevät viimisen päälle tuunatun naisen, mutta kannattaa kysyä itseltään miksi se nainen on ittensä leikellyt sellaiseksi seksinuken näköiseksi? Mitä se kertoo elämänarvoista?

- ehkäpä Jari-Matti onkin löytänyt Maisasta vertaisena ja nähnyt tuon ulkokuoren alle. Annetaan heidän rakkaudelleen tilaisuus.

Katkera kansa

Maisan kanssa samaa mieltä. Jos mies haluaa maksaa ja hemmotella ja siihen on varaa niin se on ihan ok. Saahan mieskin suhteesta jotain takaisin joten mikä ongelma?

Tämän tyyppinen katkera tuomitseminen siitä että muka elää siivellä jos mies maksaa kuuluu oikeastaan vaan suomalaiseen kulttuuriin olen huomannut, että naisen pitää olla niin itsenäinen että tienaa omat rahansa.

Kysyn vaan että ketä oikeasti vedätetään siinä kun nainen käy töissä ja hoitaa päälle vielä kodin ja lapset - ilmaiseksi! Jos mies ei osallistu tekemiseen niin kai sen pitää sitten maksaa edes rahallinen korvaus.

No kukin saa elää tyylillään mutta turha muita moittia heidän valinnoistaan sanoisin. Toisaalta uskon että moni katkera valittaja huolisi sekunnissa Maisan osan jos siihen olisi mahdollisuus..

Sisältö jatkuu mainoksen alla