Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala ovat pitäneet yhtä reilun vuoden. Kuva: Milka Alanen
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala ovat pitäneet yhtä reilun vuoden. Kuva: Milka Alanen

Pariskunta on kertonut aiemmin aikovansa pitää isot kirkkohäät.

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala ja hänen naisystävänsä Maisa Torppa ovat menneet kihloihin. Maisa kertoi ilouutiset juhannusaattoiltana Instagramissa.

– Elämäni rakkaus kosi ja minä vastasin kyllä. Me menemme naimisiin! hän riemuitsee julkaisemansa kuvan yhteydessä.

 

Love of my life asked and I said YES!! 💍❤️ We're getting married!!!! #bridetobe #juhannus2017

Henkilön Maisa Torppa (@maisatorppa) jakama julkaisu

Kuvan tunnisteiksi on merkattu #bridetobe eli tuleva morsian sekä #juhannus2017.

Pariskunta on edennyt suhteessaan vauhdilla. He alkoivat seurustella huhtikuussa 2016 ja muuttivat yhteen saman vuoden syksyllä.

– En ole koskaan edennyt suhteessa näin nopeasti. Mutta en ole ollut ikinä yhtä varma, että haluan sitoutua, Jari-Matti kertoi Me Naisten haastattelussa lokakuussa. 

Lue myös: Jari-Matti Latvalaan salamarakastunut Maisa Torppa: ”Vanhempi mies on turvallisempi vaihtoehto”

Yhteishaastattelussa pariskunta hehkutti onneaan avoimesti.

– En usko, että löydän maailmasta parempaa ihmistä kuin Jari-Matti. Minusta ei ole koskaan tuntunut samalta kuin nyt, Maisa sanoi.

”Järjestämme isot pohojalaaset kirkkohäät.”

Myös hääsuunnitelmat olivat selvät jo alle vuoden yhdessäolon jälkeen.

– Tahdon viedä vielä jonain päivänä Maisan naimisiin. Silloin järjestämme isot pohojalaaset kirkkohäät, joissa tarjoilut ovat kaikin puolin hyvät, Jari-Matti suunnitteli.

Maisa kertoi haluavansa prinsessahäät ja kymmenen lasta. Hänellä on alle kouluikäinen Leo-poika aikaisemmasta suhteestaan.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio