Jared Leto saapuu Helsinkiin maaliskuun alussa. Kuva Shutterstock
Jared Leto saapuu Helsinkiin maaliskuun alussa. Kuva Shutterstock

Tietääköhän tiedenörtti Jared Leto jo Heurekan Mars-näyttelystä?

Näyttelijä ja 30 Seconds to Marsin keulakuva Jared Leto, 42, tulee Helsinkiin maaliskuussa. Jared on lupautunut jakamaan Emma-gaalassa Vuoden yhtye palkinnon 7. maaliskuuta. Sen lisäksi hän keikkailee bändinsä kanssa Harwall-areenalla 8. maaliskuuta.

Siltä varalta, että missaat sekä Emma-gaalan että keikan, turkoosinsiniset silmät voi yrittää bongata näistä paikoista:

1. Ravintola Juuri

Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitsevan Juuren maut ovat hurmanneet Jaredin monta kertaa. Rokkari-näyttelijä on käynyt ravintolassa joka kerta Suomessa olleessaan ja ylistänyt ravintolan aitoja makuja myös monissa haastatteluissa.

2. Heureka

Harva tietää, että tiedenörtti Jaredilla on salainen harrastus: hän myy robottileluja salanimellä. Tiedekeskus Heureka on seurapiirikekkereitä välttelevälle Jaredille täydellinen kohde. Heurekan Mars-näyttelyssä Jared voisi kokeilla painottomuuden vaikutusta, suojautua säteilyltä ja testata Mars-kävelyä.

3. Esplanadin puisto

Juhlimisen sijaan Jared on jo vuosia keskittynyt pitämään hyvää huolta kunnostaan. Viime kesänä mies bongattiin yöllä lenkkeilemässä Helsingin keskustassa. Jared juoksi trikoissa todistettavasti ainakin Esplanadin puiston läpi.

Emma-gaala järjestetään Barona-areenalla 7.3.2014. 30 Seconds to Mars esiintyy Hartwall-areenalla 8.3.2014.

Lue myös:

Jared Leto laihdutti Oscar-ehdokkuuden arvoisesti