Jared Leto saapuu Helsinkiin maaliskuun alussa. Kuva Shutterstock
Jared Leto saapuu Helsinkiin maaliskuun alussa. Kuva Shutterstock

Tietääköhän tiedenörtti Jared Leto jo Heurekan Mars-näyttelystä?

Näyttelijä ja 30 Seconds to Marsin keulakuva Jared Leto, 42, tulee Helsinkiin maaliskuussa. Jared on lupautunut jakamaan Emma-gaalassa Vuoden yhtye palkinnon 7. maaliskuuta. Sen lisäksi hän keikkailee bändinsä kanssa Harwall-areenalla 8. maaliskuuta.

Siltä varalta, että missaat sekä Emma-gaalan että keikan, turkoosinsiniset silmät voi yrittää bongata näistä paikoista:

1. Ravintola Juuri

Helsingin Korkeavuorenkadulla sijaitsevan Juuren maut ovat hurmanneet Jaredin monta kertaa. Rokkari-näyttelijä on käynyt ravintolassa joka kerta Suomessa olleessaan ja ylistänyt ravintolan aitoja makuja myös monissa haastatteluissa.

2. Heureka

Harva tietää, että tiedenörtti Jaredilla on salainen harrastus: hän myy robottileluja salanimellä. Tiedekeskus Heureka on seurapiirikekkereitä välttelevälle Jaredille täydellinen kohde. Heurekan Mars-näyttelyssä Jared voisi kokeilla painottomuuden vaikutusta, suojautua säteilyltä ja testata Mars-kävelyä.

3. Esplanadin puisto

Juhlimisen sijaan Jared on jo vuosia keskittynyt pitämään hyvää huolta kunnostaan. Viime kesänä mies bongattiin yöllä lenkkeilemässä Helsingin keskustassa. Jared juoksi trikoissa todistettavasti ainakin Esplanadin puiston läpi.

Emma-gaala järjestetään Barona-areenalla 7.3.2014. 30 Seconds to Mars esiintyy Hartwall-areenalla 8.3.2014.

Lue myös:

Jared Leto laihdutti Oscar-ehdokkuuden arvoisesti

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika