Sara La Fountain ja Jared Leto juhlivat viikonloppuna Shannon Leton syntymäpäiviä ravintola Juuressa. Kuva Jouni Harala
Sara La Fountain ja Jared Leto juhlivat viikonloppuna Shannon Leton syntymäpäiviä ravintola Juuressa. Kuva Jouni Harala

Sara La Fountain, Jared Leto ja Shannon Leto juhlivat Shannonin 44-vuotissynttäreitä Jaredin lempiravintolassa.

Jared Leto julkaisi tänään tiistaina Instagramissa Suomen-vierailustaan kuvan, jossa näyttelijä-muusikko juhlii veljensä, Shannon Leton, synttäreitä. Myös suomalainen julkkiskokki Sara La Fountain oli mukana illanvietossa ja kertoo Me Naisille, että kuva on otettu Jaredin lempiravintolassa, Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitsevassa ravintola Juuressa.

– En halua puhua Jaredin ja Shannonin puolesta, mutta sen voin sanoa, että olemme entuudestaan kavereita. Oli tosi hauska ilta. Jared pitää Suomesta ja suomalaisesta ruuasta todella paljon, Sara La Fountain kertoo.

Tuore Oscar-voittaja Jared Leto piipahti Emma-gaalassa perjantaina ja esiintyi bändinsä 30 Seconds to Marsin kanssa Hartwall-areenalla lauantaina.

Lue myös:

Jo oli aikakin! Jared Leto julkaisi Suomi-selfien

Jared Leto: "Suomalaisen uskoivat meihin ensimmäisenä"

5 syytä rakastaa Jared Letoa

 Veljesten synttäripaidat. Kuvat Jared Leto Instagram

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!