Jannika B ja Toni Wirtanen menivät naimisiin uudenvuodenaattona 2013. Kuvat: Panu Pälviä ja Lauri Rotko
Jannika B ja Toni Wirtanen menivät naimisiin uudenvuodenaattona 2013. Kuvat: Panu Pälviä ja Lauri Rotko

Laulaja Jannika B on seurannut ylpeänä miehensä Toni Wirtasen esiintymistä Vain elämää -ohjelmassa.

Jannika B, oikealta nimeltään Jannika Wirtanen, 29, kertoo seuranneensa Vain elämää -ohjelmaa tällä kaudella erityisen tarkkaan. Onhan ohjelmassa mukana hänen aviopuolisonsa, Apulannan keulakuva Toni Wirtanen, 39, Toni on ollut ohjelmassa avoin ja kertonut niin vaikeista ajoistaan kuin Jannikankin merkityksestä elämässään.

– Mä oon jotenkin vasta viime aikoina ite löytänyt sen, että suurin osa ihmisistä haluaa toisilleen hyvää. Itse asiassa oon oppinut tota mun vaimolta, Toni kertoi Jenni Vartiaisen Vain elämää -päivänä.

Jannika kertoo oppineensa avoimuuden ja elämänmyönteisyyden omilta vanhemmiltaan. Vaikka julkisuus on opettanut Jannikaa sanomaan myös ei, hän on perusluonteeltaan avoin ihmisille.

– Toni on ollut niin kauan julkisuudessa, että hän on ehkä tuntenut sen olleen helpompaa, että on rakentanut muurin itsensä ympärille. Minä puolestani oon sitten yrittänyt vähän pehmentää Tonia. Haluan kohdata ihmiset ihmisinä ja luottaa heihin – ainakin niin kauan kuin toisin todistetaan, Jannika kertoo.

Jannikan mukaan Tonin persoonasta on välittynyt ohjelmassa totuudenmukainen kuva.

– Ihanaa, että ihmiset näkevät nyt, millainen Toni oikeasti on, koska hän todella on charmikas ja erittäin hyväsydäminen. Olen äärimmäisen ylpeä hänestä, ylpeä vaimo, Jannika sanoo.

Perjantain Vain elämää -jaksossa Toni Wirtanen kertoo rakastuneensa Jannikaan Paula Koivuniemen keikalla.

– En ole tätä missään sanonut, mutta olen itse asiassa tuossa jokunen vuosi sitten rakastunut peruuttamattomasti nykyiseen vaimooni sinun keikallasi. Siellä soi Sata kesää, tuhat yötä -kappale, Toni kertoo jaksossa.

Paula Koivuniemen Vain elämää -päivä Nelosella pe 31.10. klo 20.

Lisää Jannikasta:

Jannika B pitkälle tauolle: Näin hän vastaa raskaushuhuihin

Jannika B: "Naimisiin meno on tuonut tasapainoa elämään"

Jannika B:llä oli vainoaja useita vuosia

Jannika B: "Tulen paremmin toimeen jätkien kanssa"

 

Lisää Tonista:

Toni Wirtanen romahduksistaan: "Aina on noustu – napeilla tai ilman"

Näin Tuukka Temonen vastaa Toni Wirtasen Vain elämää -paljastukseen

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.