Me Naiset
|
Inka Simola
Jannika B aikoo suorittaa maisterin tutkinnon loppuun tauollaan. Kuva: Panu Pälviä
Jannika B aikoo suorittaa maisterin tutkinnon loppuun tauollaan. Kuva: Panu Pälviä

Muusikko Jannika B:llä on kaksi syytä keikkataukoonsa.

Laulaja Jannika B, 29, oikealta nimeltään Jannika Wirtanen, kertoi tiistaina blogissaan jäävänsä keikkatauolle määrittelemättömän pitkäksi ajaksi.

– Kaikki hyvä loppuu aikanaan – ainakin hetkeksi. Nyt on aika pistää glitterimikki hetkeksi laatikkoon. Kuinka pitkäksi aikaa, sitä en osaa vielä sanoa, mutta onneksi on vielä syksyn keikkoja jäljellä. Halataan, kun tavataan, Jannika kirjoitti blogissaan.

Jannikan epämääräinen ilmoitus herätti sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla arvailuja siitä, olisiko laulaja raskaana. Hän on naimisissa Apulannan Toni Wirtasen, 39, kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Raskauttahan olisi aika vaikea peitellä. Jos tällainen iloinen uutinen tulee, lupaan, etten peittele sitä, vaan voin julistaa sen koko maailmalle. Sen kummemmin perheasioita kommentoimatta tietysti tämä perheen perustaminen on asia, jota itsekin miettii, sillä en ole enää mikään teini, Jannika B kertoo Me Naisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maisterin tutkinto loppuun ja taustalla uusi tuottajaguru

Jannika korostaa, että tauosta huolimatta hän ei ole luopumassa musiikin teosta – päinvastoin. Tauko koskee vain keikkoja, sillä Jannika työstää jo kolmatta levyään.

– Nyt on sopiva aika hengähdystauolle. Satsaan kolmanteen levyyn kaiken ja haluan valmistautua siihen niin henkisesti kuin fyysisestikin. Se tulee olemaan jotain aivan muuta kuin aikaisemmin. Lisäksi suoritan kauppatieteiden maisterin tutkinnon loppuun, jo aiemmin tradenomiksi valmistunut Jannika kertoo suunnitelmistaan.

Jannikan mukaan viimeiset pari vuotta ovat olleet kiireisiä senkin takia, että keikkojen lisäksi hän on pyörittänyt koko ajan omaa firmaa. Jatkossa laulaja keskittyy enemmän pelkästään musiikkiin, sillä hän siirtyi hiljattain The Fried Music -levy-yhtiöön, jonka takana on usealla Emma-patsaalla palkittu tuottaja Jukka Immonen. Immonen tunnetaan muun muassa Jenni Vartiaisen tuottajana ja biisientekijänä.

– Se keventää omaa taakkaa. Musiikinteon ja esiintymisen lisäksi aikani ja energiani on tähän mennessä kulunut myös kaikkiin ei-musiikillisiin asioihin. Nyt pääsen keskittymään siihen, mikä on mun varsinainen unelma: musiikin tekeminen ja esiintyminen. Kaiken lisäksi pääsen tekemään yhteistyötä oman biisintekijäesikuvani, Jukan, kanssa. Olemme hahmotelleet jo hittejä, Jannika sanoo.

Jannika keikkailee helmikuuhun asti.  Sen jälkeen hän aikoo juhlistaa myös tasavuosia, sillä hän täyttää helmikuussa 30.

– Saatan lähteä matkalle. Tai sitten pidämme porukalla isot juhlat – nimittäin minun lisäksi vanhempani täyttävät ensi vuonna 60, anoppini 70 ja mieheni 40.

Lue myös:

Jannika B: "Naimisiin meno on tuonut tasapainoa elämään"

Jannika B:llä oli vainoaja useita vuosia

Jannika B: "Tulen paremmin toimeen jätkien kanssa"

Toni Wirtanen romahduksistaan: "Aina on noustu – napeilla tai ilman"

Sisältö jatkuu mainoksen alla