Jannika B aikoo suorittaa maisterin tutkinnon loppuun tauollaan. Kuva: Panu Pälviä
Jannika B aikoo suorittaa maisterin tutkinnon loppuun tauollaan. Kuva: Panu Pälviä

Muusikko Jannika B:llä on kaksi syytä keikkataukoonsa.

Laulaja Jannika B, 29, oikealta nimeltään Jannika Wirtanen, kertoi tiistaina blogissaan jäävänsä keikkatauolle määrittelemättömän pitkäksi ajaksi.

– Kaikki hyvä loppuu aikanaan – ainakin hetkeksi. Nyt on aika pistää glitterimikki hetkeksi laatikkoon. Kuinka pitkäksi aikaa, sitä en osaa vielä sanoa, mutta onneksi on vielä syksyn keikkoja jäljellä. Halataan, kun tavataan, Jannika kirjoitti blogissaan.

Jannikan epämääräinen ilmoitus herätti sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla arvailuja siitä, olisiko laulaja raskaana. Hän on naimisissa Apulannan Toni Wirtasen, 39, kanssa.

– Raskauttahan olisi aika vaikea peitellä. Jos tällainen iloinen uutinen tulee, lupaan, etten peittele sitä, vaan voin julistaa sen koko maailmalle. Sen kummemmin perheasioita kommentoimatta tietysti tämä perheen perustaminen on asia, jota itsekin miettii, sillä en ole enää mikään teini, Jannika B kertoo Me Naisille.

Maisterin tutkinto loppuun ja taustalla uusi tuottajaguru

Jannika korostaa, että tauosta huolimatta hän ei ole luopumassa musiikin teosta – päinvastoin. Tauko koskee vain keikkoja, sillä Jannika työstää jo kolmatta levyään.

– Nyt on sopiva aika hengähdystauolle. Satsaan kolmanteen levyyn kaiken ja haluan valmistautua siihen niin henkisesti kuin fyysisestikin. Se tulee olemaan jotain aivan muuta kuin aikaisemmin. Lisäksi suoritan kauppatieteiden maisterin tutkinnon loppuun, jo aiemmin tradenomiksi valmistunut Jannika kertoo suunnitelmistaan.

Jannikan mukaan viimeiset pari vuotta ovat olleet kiireisiä senkin takia, että keikkojen lisäksi hän on pyörittänyt koko ajan omaa firmaa. Jatkossa laulaja keskittyy enemmän pelkästään musiikkiin, sillä hän siirtyi hiljattain The Fried Music -levy-yhtiöön, jonka takana on usealla Emma-patsaalla palkittu tuottaja Jukka Immonen. Immonen tunnetaan muun muassa Jenni Vartiaisen tuottajana ja biisientekijänä.

– Se keventää omaa taakkaa. Musiikinteon ja esiintymisen lisäksi aikani ja energiani on tähän mennessä kulunut myös kaikkiin ei-musiikillisiin asioihin. Nyt pääsen keskittymään siihen, mikä on mun varsinainen unelma: musiikin tekeminen ja esiintyminen. Kaiken lisäksi pääsen tekemään yhteistyötä oman biisintekijäesikuvani, Jukan, kanssa. Olemme hahmotelleet jo hittejä, Jannika sanoo.

Jannika keikkailee helmikuuhun asti.  Sen jälkeen hän aikoo juhlistaa myös tasavuosia, sillä hän täyttää helmikuussa 30.

– Saatan lähteä matkalle. Tai sitten pidämme porukalla isot juhlat – nimittäin minun lisäksi vanhempani täyttävät ensi vuonna 60, anoppini 70 ja mieheni 40.

Lue myös:

Jannika B: "Naimisiin meno on tuonut tasapainoa elämään"

Jannika B:llä oli vainoaja useita vuosia

Jannika B: "Tulen paremmin toimeen jätkien kanssa"

Toni Wirtanen romahduksistaan: "Aina on noustu – napeilla tai ilman"

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti
Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.