Jannika B aikoo suorittaa maisterin tutkinnon loppuun tauollaan. Kuva: Panu Pälviä
Jannika B aikoo suorittaa maisterin tutkinnon loppuun tauollaan. Kuva: Panu Pälviä

Muusikko Jannika B:llä on kaksi syytä keikkataukoonsa.

Laulaja Jannika B, 29, oikealta nimeltään Jannika Wirtanen, kertoi tiistaina blogissaan jäävänsä keikkatauolle määrittelemättömän pitkäksi ajaksi.

– Kaikki hyvä loppuu aikanaan – ainakin hetkeksi. Nyt on aika pistää glitterimikki hetkeksi laatikkoon. Kuinka pitkäksi aikaa, sitä en osaa vielä sanoa, mutta onneksi on vielä syksyn keikkoja jäljellä. Halataan, kun tavataan, Jannika kirjoitti blogissaan.

Jannikan epämääräinen ilmoitus herätti sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla arvailuja siitä, olisiko laulaja raskaana. Hän on naimisissa Apulannan Toni Wirtasen, 39, kanssa.

– Raskauttahan olisi aika vaikea peitellä. Jos tällainen iloinen uutinen tulee, lupaan, etten peittele sitä, vaan voin julistaa sen koko maailmalle. Sen kummemmin perheasioita kommentoimatta tietysti tämä perheen perustaminen on asia, jota itsekin miettii, sillä en ole enää mikään teini, Jannika B kertoo Me Naisille.

Maisterin tutkinto loppuun ja taustalla uusi tuottajaguru

Jannika korostaa, että tauosta huolimatta hän ei ole luopumassa musiikin teosta – päinvastoin. Tauko koskee vain keikkoja, sillä Jannika työstää jo kolmatta levyään.

– Nyt on sopiva aika hengähdystauolle. Satsaan kolmanteen levyyn kaiken ja haluan valmistautua siihen niin henkisesti kuin fyysisestikin. Se tulee olemaan jotain aivan muuta kuin aikaisemmin. Lisäksi suoritan kauppatieteiden maisterin tutkinnon loppuun, jo aiemmin tradenomiksi valmistunut Jannika kertoo suunnitelmistaan.

Jannikan mukaan viimeiset pari vuotta ovat olleet kiireisiä senkin takia, että keikkojen lisäksi hän on pyörittänyt koko ajan omaa firmaa. Jatkossa laulaja keskittyy enemmän pelkästään musiikkiin, sillä hän siirtyi hiljattain The Fried Music -levy-yhtiöön, jonka takana on usealla Emma-patsaalla palkittu tuottaja Jukka Immonen. Immonen tunnetaan muun muassa Jenni Vartiaisen tuottajana ja biisientekijänä.

– Se keventää omaa taakkaa. Musiikinteon ja esiintymisen lisäksi aikani ja energiani on tähän mennessä kulunut myös kaikkiin ei-musiikillisiin asioihin. Nyt pääsen keskittymään siihen, mikä on mun varsinainen unelma: musiikin tekeminen ja esiintyminen. Kaiken lisäksi pääsen tekemään yhteistyötä oman biisintekijäesikuvani, Jukan, kanssa. Olemme hahmotelleet jo hittejä, Jannika sanoo.

Jannika keikkailee helmikuuhun asti.  Sen jälkeen hän aikoo juhlistaa myös tasavuosia, sillä hän täyttää helmikuussa 30.

– Saatan lähteä matkalle. Tai sitten pidämme porukalla isot juhlat – nimittäin minun lisäksi vanhempani täyttävät ensi vuonna 60, anoppini 70 ja mieheni 40.

Lue myös:

Jannika B: "Naimisiin meno on tuonut tasapainoa elämään"

Jannika B:llä oli vainoaja useita vuosia

Jannika B: "Tulen paremmin toimeen jätkien kanssa"

Toni Wirtanen romahduksistaan: "Aina on noustu – napeilla tai ilman"

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.