Laulaja Jannika B kertoi maaliskuussa, että odottaa lasta aviomiehensä Toni Wirtasen kanssa. Kuva: Sanoma-arkisto / Terhi Ylimäinen
Laulaja Jannika B kertoi maaliskuussa, että odottaa lasta aviomiehensä Toni Wirtasen kanssa. Kuva: Sanoma-arkisto / Terhi Ylimäinen

Esikoistaan odottava laulaja Jannika B jakoi äitienpäivän kunniaksi kuvan kasvavasta vatsastaan.

Raskaus alkaa viimein näkyä esikoistaan odottavan Jannika B:n eli Jannika Wirtasen, 30, vatsanseudulla. Laulaja jakoi eilen kuvan vatsastaan Instagramissa.

– Jos olen edes puoliksi niin hyvä äiti tulevalle lapselleni, kuin mitä omani on ollut minulle, niin hänellä tulee aina olemaan rakastettu ja turvallinen olo tässä isossa maailmassa. Hyvää äitienpäivää rakkaalle mammalleni ja kaikille muille äideille! hän kirjoitti saatteeksi.

Jannika ja aviomies, Apulanta-yhtyeen muusikko Toni Wirtanen kertoivat maaliskuussa odottavansa perheenlisäystä. Vauvan laskettu aika on loppukesästä.

– Raskaus onnistui heti, kun sille annettiin mahdollisuus, Jannika kertoi Me Naisten haastattelussa keväällä.

Jannika ja Toni ovat seurustelleet vuodesta 2011. He menivät naimisiin uudenvuodenaattona 2013.

– Olemme kumpikin yhtä innoissamme ja kannamme yhteisen vastuun. On tuntunut hienolta nähdä, miten nopeasti Toni on omaksunut uuden roolinsa, Jannika kehui aviomiestään haastattelussa.

Kuvasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

Laulaja Jannika B:tä jännitti kertoa raskaudestaan ystävälle, joka kärsii lapsettomuudesta: ”Ymmärrän olla kiitollinen”

Jannika B jää pitkälle tauolle – näin hän vastaa raskaushuhuihin

Toni Wirtasen vaimo Jannika B: ”Naimisiinmeno on tuonut tasapainoa elämään”