Janni Hussi tämän vuoden tammikuussa. Kuva: Sanoma-arkisto / Liisa Valonen
Janni Hussi tämän vuoden tammikuussa. Kuva: Sanoma-arkisto / Liisa Valonen

Fitnesstähti on joutunut työurallaan kohtaamaan erittäin epäasiallista käytöstä. 

Janni Hussi kertoo Rakkauden nallekarkit -podcastissa työnsä varjopuolista. Hän kertoo haastattelussa joutuneensa ahdistelun ja suoranaisen seksuaalisen häirinnän kohteeksi useita kertoja työurallaan.

– Se on valitettava ilmiö. Ei pelkästään promohommissa, vaan ihan yleisesti yhteistyökuvioissa, Janni kertoo.

– Niinäkin aikoina kun seurusteli ja teki promojuttuja, niin kyllähän siellä sellaista epäasiallista huutelua ja koskettelua on tullut.

Joskus ehdottelut menevät niin kamaliksi, ettei Janni halua edes kuvailla niitä ohjelmassa ääneen.

– On tarjottu rahaa seksistä ja tän tyylistä, hän kuitenkin kertoo.

Topakalla linjalla

Janni kertoo ohjelmassa suhtautuvansa ahdisteluun hyvin tiukasti.

– Olen tosi topakka ja vedän tiukan linjan siihen. Se ei ole missään nimessä ok.

Hänen mielestään on harmi, että promootiomaailmassa häirintää tapahtuu niin paljon.

– Se on tosi sääli, miten tuntuu, että kun tekee promojuttuja on vapaata riistaa, ja voi sanoa ja voi koskea, vaikka se ei todellakaan ole niin.

Janni puhui töissä kohtaamastaan seksuaalisesta ahdistelusta myös viime vuonna MTV3:lle ja Iltalehdelle

– On ollut huutelua, kehotuksia tulla istumaan polvelle ja yleisesti alentavaa ja ala-arvoista käytöstä. Kuvaustilanteissa käsi saattaa eksyä rinnalle tai pakaralle tai kävellessä takamukseen saatetaan tarttua, hän kertoi tuolloin.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio