Janna tuli katsomaan Nälkäpeli Matkijanärhi, osa 1 -elokuvaa yhdessä poikaystävänsä, räppäri Junon kanssa. Kuva: Sakari Majantie
– Eiköhän me joulunakin hengata yhdessä, he hymyilivät.
Janna tuli katsomaan Nälkäpeli Matkijanärhi, osa 1 -elokuvaa yhdessä poikaystävänsä, räppäri Junon kanssa. Kuva: Sakari Majantie – Eiköhän me joulunakin hengata yhdessä, he hymyilivät.

Janna kertoi päässeensä jo yli tanssikisan finaalista putoamisen aiheuttamasta pettymyksestä.

Sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -kisasta juuri ennen finaalia pudonnut laulaja Janna Hurmerinta saapui tiistaina Nälkäpeli Matkijanärhi, osa 1 - elokuvan kutsuvierasensi-iltaan poikaystävänsä, räppäri Junon kanssa. Pariskunta poseerasi rakastuneena kameroille.

– Jannassa on parasta ihana luonne, eli sydämellisyys ja iloisuus. Janna on myös tosi sporttinen. Talvella aiomme luistella paljon, Juno hehkutti.

Räppäri kannusti Jannaa tämän tanssitaipaleella istumalla paikan päällä Tanssii tähtien kanssa -studiossa lähes joka sunnuntai.

– Yhdessä kun hengaa, niin toista komppaa, eli petyimme molemmat, kun Janna tippui finaalista, hän kommentoi.

Janna itse kertoi päässeensä jo yli putoamisen aiheuttamasta pettymyksestä, sillä hän oli kuullut juuri ennen elokuviin tuloa jotain suurenmoista, mutta vielä salassa pidettävää liittyen laulu-uraansa.

– Kuulette siitä pian, hän lupasi innoissaan.

Juno eli Jon Korhonen on tullut tutuksi SMC Lähiörotat- sekä Elokuu-yhtyeistä. Juno ja Janna ovat vanhoja kavereita, ja romanssi syttyikin pikkuhiljaa ystävyyden myötä.

– Olemme tunteneet jo 7 vuotta ja tehneet yhdessä musiikkiakin. Ehkä teemme lisää musaa tulevaisuudessa. Haluaisin Jannan laulamaan levylleni, Juno vihjasi.

Juno paljasti myös, että Janna on tavannut hänen 2-, ja 5-vuotiaat lapsensa ja tulee hyvin juttuun näiden kanssa.

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

 

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.