Janna Hurmerinta on taas rakastunut nainen. Kuva: Ari Suomalainen
Janna Hurmerinta on taas rakastunut nainen. Kuva: Ari Suomalainen

Laulaja Janna Hurmerinnalla on tuore rakkaus.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa tanssivan laulajan Janna Hurmerinnan poskille rusotusta tuo tanssimisen lisäksi tuore seurustelusuhde!

Naisen rakas on viime vuonna itsekin tanssikisaan osallistunut räppäri Juno, kertoo MTV.

Vielä heinäkuussa Janna kertoi Me Naisille olevansa sinkku ja rakastuvansa yleensä ihan vääriin miehiin.

– Sellaisiin mahdottomiin rokkareihin. Paras kaverini totesi hiljattain, että pari edellista poikaystävääni ovat näyttäneetkin ihan samalta, Janna sanoi silloin.

Räppäri Juno kilpaili itse viime vuonna Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa parinaan Kia Lehmuskoski. Kuva: Roni Rekomaa

Vaikka rakkaus on tuore, Juno paljastaa MTV:n haastattelussa ihastuneensa Jannaan jo kymmenen vuotta sitten.

– Olen aika onnekas, että näin aikuisemmalla iällä kävi näinkin hyvin. Ihastuin Jannassa oikeastaan vähän kaikkeen. Hänen kanssaan on helppo olla, Juno sanoo.

Laulajakaunotar ei suinkaan ole ensimmäinen julkisuudesta tuttu tummaverikkö, johon Juno on iskenyt silmänsä.

Vielä pari vuotta sitten Juno seurusteli Hjalliksen kummitytön ja Big Brother- ja Viidakon tähtöset -ohjelmista tutun Amanda Harkimon kanssa.

Tosi-tv-ohjelmista tuttu Amanda Harkimo on Junon exä. Kuva: Jussi Helttunen

Lue lisää:

Laulaja Janna Hurmerinta: Rakastun aina vääriin miehiin

Viidakon tähtöset -voittaja Amanda Harkimo: "Silikonit ovat hienot!"

Maarit Hurmerinta: Janna on perinyt tanssitaitonsa minulta!

Janna Hurmerinta ujosteli paljastaa vatsansa

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!