”Uskon edelleen ihmisiin ja siihen, että on olemassa hyviä miehiä", Janna sanoo IS:lle. Kuva: Sanoma-arkisto/Leena Koskela
”Uskon edelleen ihmisiin ja siihen, että on olemassa hyviä miehiä", Janna sanoo IS:lle. Kuva: Sanoma-arkisto/Leena Koskela

Jannan mukaan hän ja Juno ovat tällä hetkellä puheväleissä.

Muusikko Janna Hurmerinta, 31, myöntää Ilta-Sanomissa, että avioeroprosessi on ollut rankka. Hän yrittää silti jatkaa elämäänsä ilman entistä aviomiestään, räppäri Jon "Juno" Korhosta.

– Totta kai olen surullinen. Eron jälkeen ei ollut hyvä mieli, mutta en silti suostu jäämään vellomaan syviin vesiin, hän kertoo lehdelle.

Janna jätti avioerohakemuksen yksin 19. helmikuuta vain runsas puoli vuotta häiden jälkeen.

– Mikään suhde ei voi toimia ilman luottamusta.

– En koe tehneeni mitään väärää, joten en voi syyttää itseäni mistään. Minun on se ymmärrettävä.

Tällä hetkellä ex-pari on Jannan mukaan puheväleissä. Yksityiselämän myllerryksissä Jannaa on tukenut erityisesti hänen muusikkoäitinsä Maarit Hurmerinta.

 

Vierailija

Janna avioerostaan IS:lle: ”En voi syyttää itseäni mistään”

Joo, aika mielenkiintoista että pettäjän jättänyttä syytetään ylimieliseksi pyhimykseksi. Miksiköhän on niin vaikea ymmärtää, että pettämisen syy on aina ja ainoastaan vain pettäjässä itsessään? Vaikka suhteessa olisi kuinka vaikeaa ja arkista sun muuta hirveää, pettäjä itse päättää pettää, kukaan ei siihen pakota. Hänhän voisi olla pettämättäkin, eikö vain? Oma valinta siis. Petetyn kannattaa tietenkin pohtia sitä miksi tuli lähteneeksi pettäjän matkaan.
Lue kommentti
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...