Yrittäjä-malli Janina Fry tunnustautuu monen naisen tavoin laukkufriikiksi.

– Olen kassialma! Laukut ovat minulle todella tärkeitä. Pidän isoista laukuista, niihin pitää mahtua kaikki tarpeellinen. Kotonani on vino pino laukkuja. Vaikka kuinka ajattelisin järkevästi, että näillä kasseilla pärjään, niin uuden sesongin alkaessa haluan aina uutta, tunnustaa Janina Fry.

Janinan kiinnostus veskoihin näkyy myös hänen Janina F -mallistossaan, joka laajenee keväällä laukuilla ja kengillä.

– Olen haaveillut asusteiden suunnittelusta pitkään. Olen ihminen, jolla pitää olla koko ajan jotain uutta käynnissä. Luonteelleni ei sopisi pysyä saavutetussa ja todeta, että tässä tämä nyt on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime marraskuussa 40 vuotta täyttäneen Janinan päivät ovat kiireisiä. Hän yrittää löytää viikoittain aikaa kuntoilulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Käyn juoksemassa ja jumpissa. Suosikkini on sweat & dance -tunti, joka todella laittaa hien virtaamaan. Tunnin jälkeen vatsa ja pakarat ovat tulessa. Olen huomannut, että iän myötä lihaskunnosta on pakko huolehtia paremmin, jotta jaksaa arjessa, hän sanoo.

Oman mallistonsa vaatteissa yleensä nähtävä Janina sanoo suunnittelevansa sellaisia asuja, joita haluaa itse käyttää. Inspiraatiota hän ammentaa usein reissuiltaan.

– Olen lähdössä mieheni Markin ja lastemme Sophian, 7, ja Brandonin, 3, kanssa huhtikuussa Jenkkeihin – New Yorkiin ja Floridaan. Käymme sukuloimassa ja haistelen samalla uusia tuulia. Olen aina matkoilla aistit avoinna. Ei tarvitse kuin kierrellä kauppoja ja katuja niin näkee, millaiset trendit ovat valloillaan ja mitkä tyylit ovat tuloillaan. Eri ympäristössä näkee asiat uusin silmin, hän kertoo.

Lue lisää:

Janina Fry: "Olin hajota ulkonäköpaineisiin"

Sisältö jatkuu mainoksen alla