Jani Sievinen torppaa uskottomuusväitteet Ilta-Sanomissa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Jani Sievinen torppaa uskottomuusväitteet Ilta-Sanomissa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Ex-uimari Jani Sievinen torppaa Ilta-Sanomissa avioeron kirvoittamat uskottomuushuhut täydeksi roskaksi.

Ex-uimari Jani Sievinen, 40, ja hänen puolisonsa Mari Sievinen (o.s. Samuelsen) kertoivat viime viikolla eroavansa. Jani on suivaantunut vihjailuista, joiden mukaan eron taustalla olisi uskottomuutta.

– Joka sellaista väittää, joutuu vastuuseen, sillä väite on täyttä roskaa. Olen ollut sataprosenttisen uskollinen Mari-vaimolleni, Sievinen toteaa tänään Ilta-Sanomien haastattelussa.

7 päivää -lehden mukaan Janin ex-vaimo Susanna Ingerttilä vihjaili Facebook-sivullaan Marin ja Janin eron johtuvan Janin uskottomuudesta.

IS:n haastattelussa Jani kertoo, että he ovat Marin kanssa sellaisissa väleissä, että pystyvät puhumaan edelleen toistensa kanssa. Tällä hetkellä Mari on parin kolmekuisen vauvan kanssa kotimaassaan Norjassa ja Jani asuu vielä kahden vanhemman tyttären kanssa Suomen-kodissa.

Vuonna 2009 naimisiin mennyt pariskunta jätti avioerohakemuksen Lohjan käräjäoikeuteen 21. toukokuuta. Avioerosta kerrottiin pariskunnan yhteisen managerin Jukka Virtasen lähettämällä tiedotteella. Tiedotteesta kävi ilmi, että Mari muuttaa perheen tyttärien kanssa Norjaan. Janilla ja Marilla on kolme yhteistä tytärtä: Felicia, Milla ja Alma, joka syntyi helmikuussa 2014.

Pari tapasi vuonna 2006, kun Mari osallistui Miss Baltic Sea & Skandinavia -kilpailuun, jonka Jani juonsi.

Janilla on lisäksi liitosta Susanna Ingerttilän kanssa vuonna 1997 ja 2001 syntyneet pojat.

Lue myös:

Seiska: Hiljattain kolmannen lapsensa saaneet Jani ja Mari Sievinen eroavat

Sieviset erotiedotteessaan: Mari muuttaa kolmen lapsen kanssa Norjaan

Näin Jani ja Mari Sievinen kertoivat salamarakkaudestaan suhteensa alussa

Kuvatekstiä muutettu 28.5.2014 klo 10:09.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!