Jani Sievinen torppaa uskottomuusväitteet Ilta-Sanomissa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Jani Sievinen torppaa uskottomuusväitteet Ilta-Sanomissa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Ex-uimari Jani Sievinen torppaa Ilta-Sanomissa avioeron kirvoittamat uskottomuushuhut täydeksi roskaksi.

Ex-uimari Jani Sievinen, 40, ja hänen puolisonsa Mari Sievinen (o.s. Samuelsen) kertoivat viime viikolla eroavansa. Jani on suivaantunut vihjailuista, joiden mukaan eron taustalla olisi uskottomuutta.

– Joka sellaista väittää, joutuu vastuuseen, sillä väite on täyttä roskaa. Olen ollut sataprosenttisen uskollinen Mari-vaimolleni, Sievinen toteaa tänään Ilta-Sanomien haastattelussa.

7 päivää -lehden mukaan Janin ex-vaimo Susanna Ingerttilä vihjaili Facebook-sivullaan Marin ja Janin eron johtuvan Janin uskottomuudesta.

IS:n haastattelussa Jani kertoo, että he ovat Marin kanssa sellaisissa väleissä, että pystyvät puhumaan edelleen toistensa kanssa. Tällä hetkellä Mari on parin kolmekuisen vauvan kanssa kotimaassaan Norjassa ja Jani asuu vielä kahden vanhemman tyttären kanssa Suomen-kodissa.

Vuonna 2009 naimisiin mennyt pariskunta jätti avioerohakemuksen Lohjan käräjäoikeuteen 21. toukokuuta. Avioerosta kerrottiin pariskunnan yhteisen managerin Jukka Virtasen lähettämällä tiedotteella. Tiedotteesta kävi ilmi, että Mari muuttaa perheen tyttärien kanssa Norjaan. Janilla ja Marilla on kolme yhteistä tytärtä: Felicia, Milla ja Alma, joka syntyi helmikuussa 2014.

Pari tapasi vuonna 2006, kun Mari osallistui Miss Baltic Sea & Skandinavia -kilpailuun, jonka Jani juonsi.

Janilla on lisäksi liitosta Susanna Ingerttilän kanssa vuonna 1997 ja 2001 syntyneet pojat.

Lue myös:

Seiska: Hiljattain kolmannen lapsensa saaneet Jani ja Mari Sievinen eroavat

Sieviset erotiedotteessaan: Mari muuttaa kolmen lapsen kanssa Norjaan

Näin Jani ja Mari Sievinen kertoivat salamarakkaudestaan suhteensa alussa

Kuvatekstiä muutettu 28.5.2014 klo 10:09.