Jamie Dornan näyttelee sadomasokistista Christian Greytä. Kuvakaappaus elokuvan trailerilta.
Jamie Dornan näyttelee sadomasokistista Christian Greytä. Kuvakaappaus elokuvan trailerilta.

Fifty Shades of Grey -elokuvan tähti Jamie Dornan kävi tutustumassa sadistien seksileikkeihin, koska on tosielämässä kaikin puoli kunnollinen isä ja aviomies.

Fifty Shades of Grey -elokuvan miespääosan esittäjä Jamie Dornan, 32, paljastaa Elle-lehden helmikuun numerossa, että valmistautui rooliin vierailemalla seksityrmässä, jossa harrastettiin sadomasokistisia seksileikkejä.

– Menin sinne, he tarjosivat minulle oluen ja tekivät... sitä mikä heidät sytyttää. Näin dominantin, jolla oli kaksi alistettavaa, hän kertoo lehden haastattelussa.

Jamien esittämä Christian Grey on synkkä ja sadistinen hahmo (toki myös erittäin seksikäs), mutta tyrmässä käydessään näyttelijää myös nauratti.

– Tuumasin, että haloo tyypit, en maksa tästä mutta odotan show’ta. Se oli mielenkiintoinen ilta. Sen jälkeen menin takaisin vaimoni ja vastasyntyneen lapseni luokse. Kävin pitkässä suihkussa ennen kuin koskin kumpaakaan heistä, Jamie kertoo ja pönkittää kiltin perheeniskän mainettaan.

Finnkino tiedotti tänään, että elokuvan liput tulevat ennakkomyyntiin 9. tammikuuta elokuvateattereissa kautta maan. Elokuvan ensi-ilta on ystävänpäivän aattona 13.2.

Lue myös:

Hyvää BDSM-joulua! Tuhmista leluista lahjahitti?

Lisää makupaloja Fifty Shades of Grey -elokuvasta! Uusi traileri julkaistiin

Fifty Shades of Grey -elokuva rikkoi ennätyksiä jo ennen ensi-iltaansa

Tutkimus: S/m-seksin harrastajat psyykkisesti terveempiä kuin muut