Me Naiset tapasi näyttelijä Jake Gyllenhaalin Lontoossa. 

Heippa Jake. Tiukaksi treenatut lihaksesi pääsevät elokuvassa oikeuksiinsa. Miltä tuntuu olla seksisymboli?
Olenko minä seksisymboli? No, kai se on rankkaa. Treenasin elokuvaa varten tuhansia tunteja seinillä hyppimistä eli parkouria ja miekkailua, lihakset kehittyivät siinä samalla. Ovathan ne ennenkin olleet siellä, eivät vain niin isoina. Nykyään treenaan vähemmän ja teen sen tavallisempien harrastusten parissa.

Oletko koskaan toivonut tähdittäväsi action-elokuvaa?
Todellakin. Ihailin kahdeksanvuotiaana Indiana Jonesia, E.T.:tä ja monia muita elokuvia. Jos joku olisi kertonut silloiselle minälleni, että esitän joskus Persian prinssiä, pääni olisi varmaan räjähtänyt.

Prince of Persia perustuu samannimiseen videopeliin. Vietätkö itse aikaa pelikonsolien parissa?
Kyllä, olen videopelien fani. En tosin voi sanoa olevani kauhean hyvä pelaaja, mutta pidän siitä, jos pelin taustalla on hyvä tarina. Lapsena pelasin alkuperäistä, 25 vuotta sitten tehtyä Prince of Persiaa, mutta pidin siitä taukoa parikymmentä vuotta.

Elokuvan pahista esittävä Sir Ben Kingsley haluaa, että häntä kutsutaan Sir-tittelillä. Teitkö näin? 
En todellakaan. Sanoin häntä vain Beniksi ja vetosin siihen, että olen tyhmä amerikkalainen enkä osaa herroitella häntä. Muuten hänen kanssaan oli aivan mahtava työskennellä ja opin häneltä uutta joka päivä. Toivon, että pysyn alalla yhtä pitkään kuin hänkin.

Pelkäätkö, että jumitut ihmisten mielissä pelkäksi prinssi Dastaniksi?
Jos pelkäisin, että minut luokitellaan vain yhteen muottiin, olisin jättänyt monta roolia tekemättä. Olen ollut mukana sekä vähemmän tunnetuissa että todella menestyneissä elokuvissa, joten olen nähnyt alasta monta puolta. Tämän elokuvan kohdalla ajattelen lapsiyleisöä. Jos he tykkäävät elokuvastani ja muistavat minut vain Dastanina, olen oikein tyytyväinen.

Mikä on seuraava askel urallasi?
Seuraavaksi esitän viagraa myyvää miestä komediassa Love and other drugs. Kyseessä on rakkaustarina ja siinä on mukana Anne Hathaway. Valitsen aina elokuvani sen mukaan, mikä tuntuu minusta hyvältä ja minkä koen hyväksi sielulleni.


Jacob Benjamin Gyllenhaal
  • Syntyi 19.12.1980 Los Angelesissa.
  • Isä on ohjaaja Stephen Gyllenhaal ja äiti elokuvakäsikirjoittaja Naomi Foner. Sisko Maggie Gyllenhaal on näyttelijä.
  • Oli vuonna 2005 Oscar-ehdokkaana elokuvasta Brokeback Mountain.
  • Seurustellut mm. Kirsten Dunstin ja Reese Witherspoonin kanssa.
  • Prince of Persia: The Sands of Time nyt elokuvateattereissa.

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.