Mariah Carey vitsaili, että timanttisormus on niin painava, ettei hän jaksa kättään nostaa.

2422957

Laulaja Mariah Careyn edellinenkään kihlasormus ei ollut erityisen vaatimaton – ex-aviomies Nick Cannon hankki hänelle 17 karaatin järkäleen vuonna 2008.

Nyt kuviossa on vajaan vuoden ajan ollut uusi rakas, liikemies James Packer, joka pani vielä paremmaksi 35 karaatin timanttisormuksella. James kosi 21. tammikuuta New Yorkissa, ja muutama päivä sitten Mariah kiikutti Wilfredo Rosadon suunnitteleman timanttisormuksensa näytille punaiselle matolle.

Ja onhan se melkoinen.

E! Newsille kihlauksensa jälkeen haastattelun antanut Mariah vitsailikin, että sormus on niin painava, ettei hän jaksa kättään nostaa. Itse timantti ei tosin ole se painolasti: yksi karaatti painaa 0,2 grammaa, joten sormuksen jalokiven paino on 7 grammaa. Saman verran painaa mitallinen kahvinporoja.

Toisaalta, vihkisormusta valitessaan Mariahilla ja Nickillä on vielä varaa parantaa: maailman kuuluisin timantti Cullinan eli Afrikan tähti oli löytyessään sentään 3106 karaatin painoinen ja esimerkiksi upporikas laivanvarustaja Aristoteles Onassis antoi aikoinaan Jaqueline-vaimolleen 40.42 karaatin kihlasormuksen.

Hääjuhlastakin Mariahilla on jo mielipide.

– Emme järjestä suuria häitä, koska hän on viettänyt kahdesti isoja häitä ja minä kertaalleen. Pidämme mieluummin kauniit mutta vaatimattomat juhlat, Mariah kertoi.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.