Iina Kuustosen mukaan radiojuontaja ei suostunut lunttaamaan vuorosanojaan.

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa, 36, tekee elämänsä ensimmäisen ison elokuvaroolin Luokkakokous-elokuvassa, mutta esimakua Jaajon näyttelijänlahjoista saa parhaillaan tv:ssä esitettävästä Syke-sarjasta. Jussi Heikelä kyseli Radio Rockissa yhdelta sarjan päähenkilöltä, Iina Kuustoselta, mitä ihmettä radiojuontaja tekee sarjassa.

– Jaajo veti itse asiassa tosi kunnianhimoisesti ambulanssikuskin roolin, pitää antaa sille kaikki propsit siitä, Iina Kuustonen kehui Radio Rockissa.

Jaajo näkyy sarjassa kohtauksissa, joissa potilaita tuodaan sairaalaan paareilla. Hänellä oli kohtauksissa aina kansio, johon hän olisi voinut kirjoittaa vuorosanansa, mutta Iinan mukaan Jaajo ei halunnut päästä helpolla.

– Sanoin Jaajolle monta kertaa, että kirjoita nyt luntit kansioon. Sillä oli muistettavana hirveen pitkät sepostukset vaikeita lääketieteellisiä termejä, mutta se ei ikinä kirjoittanut luntteja, vaan halusi aina osata kaiken ulkona.

Luokkakokous-elokuvassa Jaajolla on huomattavasti suurempi rooli kuin Sykkeessä. Hän näyttelee siinä pääosaa Aku Hirviniemenen ja Sami Hedbergin kanssa. Elokuva kertoo kolmesta miehestä, jotka matkustavat takaisin kotikaupunkiinsa osallistuakseen lukionsa luokkajuhlaan. He lähtevät matkalle hengähtämään – kauas omista ongelmistaan, perheistään ja parisuhteistaan. Leffa tulee ensi-iltaan alkuvuonna 2015.

Lisää Syke-sarjasta:


Iina Kuustonen sydänleikkauksessa tv-roolia varten: ”Suu loksahti auki, kun ihmisen rintakehä avattiin”


Tällaisia ovat Syke-sarjan hahmot

Lisää Jaajosta:


Tästä syystä Jaajo Linnonmaa muutti etunimensä


Onko Jaajon muttura tyylikkäin