Leffaseksi jännitti Jaajo Linnonmaata. Kuva: Terhi Ylimäinen / Sanoma-arkisto
Leffaseksi jännitti Jaajo Linnonmaata. Kuva: Terhi Ylimäinen / Sanoma-arkisto

Elokuvien seksikohtauksien tekeminen ei ole helppo nakki, ja nyt Jaajokin tietää sen.

Radiojuontaja-näyttelijä Jaajo Linnonmaa, 36, nähdään ensi viikolla ensimmäisessä isossa elokuvaroolissaan. Jaajo näyttelee Luokkakokous-elokuvassa yhdessä koomikko Sami Hedbergin ja Putous-tähti Aku Hirviniemen kanssa miehiä, jotka matkustavat luokkakokoukseen kotikaupunkiinsa Turkuun. Jaajon hahmo Tuomas nähdään elokuvan aikana monessa seksikohtauksessa, muun muassa Maria Sidin kanssa.

Jaajo kertoi Ilta-Sanomille, että elokuvan seksikohtaukset eivät olleet mitenkään helppoja.

– Jännitti tietenkin ihan hirveästi, niin en mä niistä nyt mitään nautintoa saanut. Mutta niitä oli kivaa tehdä, ja jännitys aina nostaa adrenaliinia. Että kyllä siitä hyvät fiilikset ja fibat tuli, juontaja-näyttelijä jutteli.

Hän sai kohtauksissaan apuja naispuolisilta vastanäyttelijöiltään, jotka kannustivat miestä olemaan ronskimpi otteissaan.

– Mulla oli siinä kaksi sellaista ihanaa kaunista naista vastanäyttelijänä – vai montako niitä olikaan – niin he kyllä opastivat ja olivat ilmeisesti aikaisemmin tehneet itsekin jotain tämän tyyppistä. Sanoivat, että ota nyt vain kunnolla siitä pepusta kiinni – ja minähän otin! Jaajo vitsailee IS:n videolla.

Jaajo kehui MTV:lle, että oli kunnia tehdä seksikohtausta Maria Sidin kanssa.

– Olen aina pitänyt häntä kauniina ja seksikkäänä naisena, joten viimeinen viikko olikin vain jännittämistä ja odottamista, että pääsee tekemään kyseisen kohtauksen.

Hän kuvailee seksikohtausten tekemistä tekniseksi suoritukseksi, jossa kaksikymmentä ihmistä seisoo ympärillä ja ohjaaja antaa yksityiskohtaisia neuvoja.

Me Naiset jakoi viime syksynä videon elokuvanteon kulisseista. Siinä paljastetaan, millaista Hollywood-leffan seksikohtauksen tekeminen on. Voit katsoa koomisen videon täällä!

Luokkakokouksen ensi-ilta on keskiviikkona 25. helmikuuta.

Lue myös:

Jaajo Linnonmaa Ylellä: näin sain roolin Syke-sarjasta

Kaksoset tulivat kalliiksi Jaajo Linnonmaalle: "Lasku 2400 euroa"

JVG:n uusi kappale on kunnianosoitus takapuolille – mukana myös Jaajo Linnonmaa

Tästä syystä radiojuontaja Jaajo Linnonmaa muutti etunimensä

Ida Paul ja Kalle Lindroth ovat Emma Gaalassa ehdolla vuoden tulokkaaksi. 

Duona esiintyvän Ida Paulin ja Kalle Lindrothin työtilanne ei ole tavanomaisin, sillä Ida Paul opiskelee toista vuotta maailman parhaaksi rankatussa Harvardin yliopistossa.

”Jenkeissä keskityn kouluun ja teen kappaleita.”

– Lensin yöllä juuri takaisin Suomeen. Teemme töitä periodeissa. Suomessa teemme keikkoja ja musajuttuja. Kun olen Jenkeissä keskityn kouluun ja teen kappaleita, Ida Paul kertoi tänään Emma-ehdokkaiden julkistustilaisuudessa.

Ida Paulin äiti on suomalainen ja isä yhdysvaltalainen. Lapsena hän on asunut Amerikassa lyhyen aikaa, jolloin haave amerikkalaisessa yliopistossa opiskelusta lujittui. 

Hakuprosessi Harvardiin kesti puoli vuotta, jonka aikana Ida Paul keräsi suosituksia opettajilta ja kollegoilta, kirjoitti esseitä ja teki SAT-pääsykokeen. Ida Paul teki jo tuolloin, 19-vuotiaana, kappaleita Warnerin artisteille.

– Toki arvosanat pitää olla kouluun riittävän hyvät, mutta pitää olla lisäksi joku asia, jossa on ihan huippu. Minulla se oli tämä musajuttu, joka on yhä minulle numero yksi.

”Kaikki eivät ole tiedehörhöjä”

Harvardissa Ida Paul ei ole vielä päättänyt pääainettaan, mutta on opiskellut yhteiskuntatieteitä, naistutkimusta sekä sivuaineina tanssia ja teatteria. Hän asuu kampuksella asuntolassa.

”Koulu on ihan oma ekosysteeminsä.”

– On kivaa, kun parhaat kaverit asuvat ihan naapurissa. Koulu on ihan oma ekosysteeminsä, kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. 

– Vaikka koulussa on lahjakkaita ihmisiä, ei kaikki todellakaan ole mitään tiedehörhöjä, jotka ovat hautautuneet laboratorioon. Sinne haetaan joka vuosi entistä monipuolisempi vuosiluokka opiskelijoita.

Harvardiin pääsy ei jää rahasta kiinni

Lukuvuosimaksu Harvardissa on yli 50 000 dollaria eli yli 42 000 euroa. Ida Paul painottaa, että Harvard kuuluu need blind -haun piiriin, jossa maksut räätälöidään opiskelijalle maksukyvyn mukaan. Loput maksusta kuitataan lahjoituksilla, joita yliopisto on saanut.

– Tiedän opiskelijoita, jotka eivät maksa opiskelusta mitään. Jotkut käyvät opintojen ohella töissä. Kenelläkään ei jää pääsy rahoituksesta kiinni.

”Musa on ainut pysyvä asia mun elämässä.”

Ida Paulilla on tällä hetkellä koti Suomessa ja Amerikassa, mutta hän uskoo panostavansa tulevaisuudessa eniten musiikkiin. Ida Paulin ja Kalle Lindrothin ensimmäinen albumi julkaistaan helmikuussa.

– Musa on ainut muuttumaton, pysyvä asia mun elämässä. Vaikka elämä ja vaatimuksen Harvadissa ovat joskus stressaavia, se varmasti kannattaa. Mitä enemmän koen, sitä enemmän minulla on myös lauluihin kirjoitettavaa.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa kertoo suru-uutisesta Facebookissa.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa, 52, kertoo virallisilla Facebook-sivuillaan suru-uutisesta: hänen nuorin pikkuveljensä on kuollut. 

– Nuorin pikkuveljeni on menehtynyt. Suruviesti saavutti minut 7.12. iltapäivällä. Jupan ystäville suru-uutinen tiedoksi. Jupaa ei enää ole, Sarkomaa on kirjoittanut Facebookiin.

Sarkomaa on omistanut päivityksessään koskettavan runon veljelleen.

Pikkuveljelleni

Ikinä ei tiedä onko aikaa paljon vai vähän
Yhtäkkiä elämäsi loppuikin tähän

Lähdit niin hiljaa
Että vain aamu kuuli
Sylissään matkalle sinut kantoi tuuli

Kiitos yhteisistä lapsuuden vuosista
Ja vuosista sen jälkeen
Uskon että sinun on nyt hyvä 
Taivaan kodissa olla