Mario Balotelli tunnetaan myös nimellä Super Mario. Kuva: Reuters
Mario Balotelli tunnetaan myös nimellä Super Mario. Kuva: Reuters

Italian tähtihyökkääjä Mario Balotelli kosi naisystäväänsä juuri ennen jalkapallon MM-kisoja.

Jalkapalloilija Mario Balotelli, 23, on kosinut tyttöystävään Fanny Negueshaa tämän syntymäpäivänä. Parilla on ollut pitkään on-off-suhde.

– Hän sanoi "kyllä. Elämäni tärkein myöntävä vastaus. Rakastan sinua ja hyvää syntymäpäivää, Balotelli kirjoitti tiistaina Twitterissä ja julkaisi kuvat kihlattunsa nimettömästä sekä riolaiselta rannalta, jossa hän kosi.

Italian maajoukkueen ja AC Milanin hyökkääjä on aikaisemmin ollut otsikoissa paitsi futisuransa myös värikkään elämänsä takia. Kesällä 2012 Balotellin eksä kertoi odottavansa jalkapalloilijalle lasta. Ex-pari riiteli asiasta yli puolitoista vuotta, ja Balotelli uhkasi naista oikeustoimilla, jos tämä ei lopeta "perättömiä puheitaan". Myöhemmin futari pakoili tutkintaa, jossa hänen isyytensä piti selvittää, kunnes helmikuussa 2014 hän vihdoin tunnusti tyttärensä.

– Vihdoinkin totuus. Pia, oma suloinen lapseni. Terveiset iskältä, Balotelli twiittasi.

Balotelli vasmistautuu parhaillaan torstaina alkaviin jalkapallon MM-kisoihin, jotka pidetään Brasiliassa. Ensimmäisen kerran hyökkääjä nähdään kentällä lauantaina, kun Italia pelaa Englannin maajoukkuetta vastaan. Neguesha on nähty usein katsomossa kannustamassa puolisoaan.

Balotelli on esitellyt lihaksiaan Instagram-tilillään, lehtien kansissa ja futiskentällä.

Lue myös:

Ibrahimovic Zlatan vuokrasi ökytalon

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!