Mario Balotelli tunnetaan myös nimellä Super Mario. Kuva: Reuters
Mario Balotelli tunnetaan myös nimellä Super Mario. Kuva: Reuters

Italian tähtihyökkääjä Mario Balotelli kosi naisystäväänsä juuri ennen jalkapallon MM-kisoja.

Jalkapalloilija Mario Balotelli, 23, on kosinut tyttöystävään Fanny Negueshaa tämän syntymäpäivänä. Parilla on ollut pitkään on-off-suhde.

– Hän sanoi "kyllä. Elämäni tärkein myöntävä vastaus. Rakastan sinua ja hyvää syntymäpäivää, Balotelli kirjoitti tiistaina Twitterissä ja julkaisi kuvat kihlattunsa nimettömästä sekä riolaiselta rannalta, jossa hän kosi.

Italian maajoukkueen ja AC Milanin hyökkääjä on aikaisemmin ollut otsikoissa paitsi futisuransa myös värikkään elämänsä takia. Kesällä 2012 Balotellin eksä kertoi odottavansa jalkapalloilijalle lasta. Ex-pari riiteli asiasta yli puolitoista vuotta, ja Balotelli uhkasi naista oikeustoimilla, jos tämä ei lopeta "perättömiä puheitaan". Myöhemmin futari pakoili tutkintaa, jossa hänen isyytensä piti selvittää, kunnes helmikuussa 2014 hän vihdoin tunnusti tyttärensä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Vihdoinkin totuus. Pia, oma suloinen lapseni. Terveiset iskältä, Balotelli twiittasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Balotelli vasmistautuu parhaillaan torstaina alkaviin jalkapallon MM-kisoihin, jotka pidetään Brasiliassa. Ensimmäisen kerran hyökkääjä nähdään kentällä lauantaina, kun Italia pelaa Englannin maajoukkuetta vastaan. Neguesha on nähty usein katsomossa kannustamassa puolisoaan.

Balotelli on esitellyt lihaksiaan Instagram-tilillään, lehtien kansissa ja futiskentällä.

Lue myös:

Ibrahimovic Zlatan vuokrasi ökytalon

Sisältö jatkuu mainoksen alla