Chris Martinin ja Jennifer suhteesta ei ole enää epäilystäkään. Kuva: Reuters
Chris Martinin ja Jennifer suhteesta ei ole enää epäilystäkään. Kuva: Reuters

Yhteistä joulua suunnitellaan jo, kertoivat Jennifer Lawrencen isovanhemmat.

– Jennifer Lawrencen äiti Karen, hei.

Chris Martin Coldplaystä.

Haluamme ajatella, että jotakuinkin näin Jennifer Lawrencen, 24, äidin ja Chris Martinin, 37, tapaaminen meni.

Chris on nimittäin nyt esitelty virallisesti appivanhemmille. Jos totuus suhteesta oli aiemmin huhujen ja paparazzikuvien varassa, on se nyt vihdoin täysin varma.

Mistä se tiedetään? No, Jenniferin isovanhemmat Carolyn ja Colin Koch ovat kertoneet armaan lapsenlapsensa asioista Sun-lehdelle. Siinä he ovat myös paljastaneet, että vaikka suhde alkoi vasta alle vuosi sitten, on se jo niin vakava, että pariskunta suunnittelee yhteistä joulunviettoa.

Jennifer haluaa tylsän puolison, Chris rennon

Nälkäpeli-elokuvissa näytellyt Oscar-palkittu Jennifer oli jo entuudestaan megajulkkis, mutta uusi rakkaussuhde on tehnyt hänestä vieläkin seuratumman. Isovanhempien mukaan Jennifer ei kuitenkaan ole muuttunut, vaan on edelleen se sama nöyrä tyttö, jolla on jalat maassa ja joka viis veisaa huomion keskipisteenä olemisesta.

Vanity Fairin haastattelussa Jennifer kertoi, että tylsyys on parempaa kuin intohimo, ja että hän haluaa kumppanin, jonka kanssa voi tuijottaa samoja tosi-tv-sarjoja televisiosta. Samanlaista tavallisuutta taitaa etsiä myös Chris. Suhteen alkuaikoina hänen nimittäin kerrottiin rakastuneen ex-vaimonsa Gwyneth Paltrow'n vastakohtaan, Jenniferiin, juuri sen takia, että hän on niin rento.

Kaikki Jenniferistä ja Chrisistä:

Suhde on totta: Jennifer Lawrence ja Chris Martin romanttisilla treffeillä

Jennifer Lawrence on Gwyneth Paltrow'n vastakohta – siksikö Chris Martin hullaantui?