Joonas Loiri vuonna 2010. Kuva: Sanoma-arkisto/Riikka Hurri
Joonas Loiri vuonna 2010. Kuva: Sanoma-arkisto/Riikka Hurri

Ilta-Sanomat kertoo, että epäily tapon yrityksestä lieveni vangitsemisistunnossa törkeäksi pahoinpitelyksi.

Ilta-Sanomien mukaan Joonas Loiri, 34, on vangittu epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kiristyksenyrityksestä.

IS:n mukaan poliisi epäili alun perin Joonas Loiria tapon yrityksestä, mutta tapon yritys lieveni törkeäksi pahoinpitelyksi vangitsemisistunnossa tänään torstaina iltapäivällä.

Törkeän pahoinpitelyn epäillään tapahtuneen parisen viikkoa sitten Helsingissä. Kiristyksen epäillään puolestaan tapahtuneen jo heinäkuussa 2015. 

Joonas Loiri tunnetaan musiikkivideo-ohjaajana, tuottajana ja dj:nä. Hänen isänsä on näyttelijä-muusikko Vesa-Matti Loiri.

 

Juttua ja otsikkoa päivitetty klo 15.35 IS:n tuoreilla tiedoilla. Loiria ei siis epäillä enää tapon yrityksestä, vaan törkeästä pahoinpitelystä.

 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

 

 

Vierailija

IS: Vesa-Matti Loirin poika Joonas vangittiin epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä

No kun ei ole kasvattanut ja toisaalta Vesa-Matti oli itse 70 luvulla Iltasanomien otsikoissa pahoinpitelyn vuoksi joten...Niin se vaan ilmeisesti on että ne geenit, ne geenit, ellei lapsi ymmärrä tehdä tietoista päätöstä ottaa aivan toisenlainen suunta kuin vanhempansa.Kyllä se vaan niin menee, että jos vanhempi on esim. juoppo niin paras keino välttyä samalta kohtalolta on olla ottamatta jne.
Lue kommentti
Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Sinisukkainen

Perhe auttaa Maaret Kalliota jaksamaan: ”Jos en itse voi hyvin, en voisi auttaa ketään”

Minusta Maaret Kalliolla on viisautta ja kohtuudentajua, joita mikään koulutus ei pysty opettamaan. Antaa kuitenkin virallista taustatukea. Omaan myös pitkän parisuhteen ja kivat aikuiset lapset, hauskasti monisärmäiset lapsenlapset. Omaa ymmärtämystä siinä tarvitaan ja toisten kuuntelemisen halua/kykyä, mutta sitä voi opetella. Loppujen lopuksi kyse on sittenkin kenties vain hyvästä tuurista; jotakin on naksahtanut paikoilleen. Huonoja aikoja on ollut meilläkin, mutta niistä on päästä yli ja...
Lue kommentti