Veera Nieminen kertoi Iltalehdelle, ettei ole saanut kutsua eksänsä Toni Niemisen häihin, joita vietetään tänä viikonloppuna. Kuva: Panu Pälviä
Veera Nieminen kertoi Iltalehdelle, ettei ole saanut kutsua eksänsä Toni Niemisen häihin, joita vietetään tänä viikonloppuna. Kuva: Panu Pälviä

Veerakin elää nyt onnellista aikaa.

Ex-mäkihyppääjä Toni Niemisen entinen vaimo, hevosalanyrittäjä ja kirjailija Veera Nieminen on mennyt kihloihin, kertoo Ilta-Sanomat. Veera ja miesystävä tapasivat keväällä 2014 ja he asuvat nyt avoliitossa.

– Kyllä tämä on onnellista aikaa, Veera kommentoi Iltalehdelle.

Veera ja Toni erosivat lokakuussa 2013 kymmenen avioliittovuoden jälkeen. Ex-parilla on kaksi yhteistä tytärtä.

Eron jälkeen Toni on ollut kihloissa kahden eri naisen kanssa. Hän löysi heti avioeron jälkeen nopeasti uuden rakkaan, Johanna Rantosen. He muuttivat yhteen maaliskuussa ja menivät kihloihin toukokuun lopulla. Suhde kuitenkin päättyi lokakuussa.

Marraskuussa Toni tapasi puolestaan Heidi Laitilan, 31, jonka kanssa hän menee naimisiin viikonloppuna. Veera kertoi Iltalehdelle, että tytöt ovat menossa häihin, mutta hänelle ei kutsua ole tullut.

Lue Tonin uudesta suhteesta täältä: Toni ja Heidi naimisiin 9 kuukauden seurustelun jälkeen: "Pääasia, että itse tietää, mitä on tekemässä"

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.