Entinen kansanedustaja ja radiopersoona Pertti Salovaara kertoo pääsiäisen Ilta-Sanomissa menneensä kihloihin ja saavansa pian vauvan.

Entinen keskustan kansanedustaja ja radioääni Pertti Salovaaran elämässä on nyt paljon onnea.

Salovaara kertoo lauantain Ilta-Sanomissa menneensä kaksi viikkoa sitten kihloihin. Pariskunta odottaa myös vauvaa, jonka laskettu aika on alkusyksystä.

Salovaara kertoo haastattelussa kärsineensä jo pitkään vauvakuumesta.

– Toivon, että minusta tulisi mahdollisimman hyvä isä tälle toukalle. Sellainen, johon voi luottaa ja jonka kanssa voi tehdä mitä vaan, Salovaara sanoi lehdelle.

Pertti Salovaaralla on aiemmasta avioliitosta näyttelijä Elina Salovaaran kanssa kaksi lasta, vuonna 2000 syntynyt Rosina ja vuonna 2005 syntynyt Milana. Pertti ja Elina erosivat vuonna 2010.

Salovaara nousi julkisuuteen 1990-luvulla Radiomafian suosittuna radioäänenä. Vuonna 2003 hänet valittiin eduskuntaan keskustan listoilta. Kansanedustajana hän viihtyi kaksi kautta, mutta ei asettunut enää ehdolle vuoden 2011 vaaleissa.

Salovaara on kertonut avoimesti  myös vakavasta uupumuksesta, johon hän sairastui viitisen vuotta sitten.

Lue myös:

Elina Salovaara: ”En olisi pärjännyt yksin”

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.