Anu Hälvä lopetti näyttelemisen jo aiemmin ja siirtyi kameran toiselle puolelle ohjaajan rooliin. Vuonna 1995 Hälvä palkittiin suosituimman naisnäyttelijän Telvis-patsaalla. Kuva: Sanoma-arkisto / Terhi Ylimäinen.
Anu Hälvä lopetti näyttelemisen jo aiemmin ja siirtyi kameran toiselle puolelle ohjaajan rooliin. Vuonna 1995 Hälvä palkittiin suosituimman naisnäyttelijän Telvis-patsaalla. Kuva: Sanoma-arkisto / Terhi Ylimäinen.

Näyttelijä-ohjaaja Anu Hälvä ei halua olla mikään julkkiskiinteistönvälittäjä.

1990-luvun huippusuosituista kotimaisista sarjoista Metsolat, Blondi tuli taloon ja Ihmeidentekijät tunnettu näyttelijä Anu Hälvä kertoo perjantain Ilta-Sanomissa vaihtaneensa alaa.

Hälvä työskentelee nykyään laillistettuna kiinteistönvälittäjänä.

– En halua roikkua työttömyyskortistossa, enkä aio roikkua vastaisuudessakaan. En ole mikään apurahataiteilija, alun perin oopperalaulajaksi kouluttautunut Hälvä perustelee Ilta-Sanomille uutta ammattiaan.

”On aivan se ja sama mitä olen tehnyt aiemmin. En halua olla mikään julkkiskiinteistönvälittäjä.”

Hälvä ei ole ainoa uraa vaihtanut Metsolat-tähti. Iltalehti kertoi kevättalvella, että Erkki Metsolaa näytellyt Kari Hakala on avannut kahvilan. Hakala on työskennellyt myös linja-autonkuljettajana.

Fiksuimmat jättävät sanomatta

Hälvä haluaa tehdä selvän pesäeron vanhaan uraansa näyttelijänä.

– On aivan se ja sama mitä olen tehnyt aiemmin. En halua olla mikään julkkiskiinteistönvälittäjä, enkä halua hyötyä jostain 1000 vuotta vanhasta näyttelijäntyöstä, Hälvä toteaa.

 Tästä huolimatta tunnettu näyttelijä ei voi mitään sille, että tarkkasilmäisimmät tunnistavat hänet edelleen.

– Luojan kiitos ulkonäkö alkaa suojana! Tarkkasilmäisimmät tunnistavat ja fiksuimmat jättävät sanomatta, vaikka tajuaisivat, kuka olen.

– Mietiskelin juuri, että on kyllä ollut fiksuja asiakkaita.

Kiinteistönvälittäjän työnsä ohella Anu Hälvä jatkaa myös teatteriohjausten tekemistä. Tuorein ohjautyö on Sipoon kesäteatterin komedia Suhteellisesti ottaen.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.